Prior logo u payoff
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Hjem >
  • PRIOR JUL - ...

PRIOR JUL - BLI INSPIRERT

Kalkun med rodkal hasselnottsmor og ovnsbakte smapoteter no025710

Desember er en skikkelig matmåned, og disse digge oppskriftene passer perfekt til en saftig kalkunfilet.

Kalkun er magert, lett å lage og passer til alle julens middager. I tillegg smaker det kjempegodt, og er noe de aller fleste liker. For å sikre deg at kalkunfileten blir akkurat så saftig som du drømmer om, kan du følge denne fremgangsmåten. Men hva bør du servere til?

Fra tradisjonell rødkål med en moderne vri til asiatisk restefest: Oppskriftene under passer til alle julens middagselskaper.

Helstekt kalkunfilet med julekrydder mandel og appelsin no025719

Helstekt kalkunfilet med julekrydder mandel og appelsin

120 min (40 min arbeid) Vanskelig 4 pers.

Kalkun med rodkal hasselnottsmor og ovnsbakte smapoteter no025710

Kalkun med rødkål og ovnsbakte småpoteter

45 min Middels 4 - 5 pers.

Helstekt fylt kalkunfilet med bygotto og gronn salat no025716

Helstekt fylt kalkunfilet med bygotto og grønn salat

60 min Middels 4 - 6 pers.

Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrod no025715

Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrød

25 min Lett 4 pers.

Kalkun med ovnsbakt gresskar honning og blamuggost no025707

Kalkun med ovnsbakt gresskar, honning og blåmuggost

45 min Middels 4 pers.

How to kalkun no025698

Hvordan lage saftig kalkunfilet?

Her lærer vi deg hvordan du lager saftig kalkun steg for steg

Slik lager du hel kalkun og hel kylling

Slik lager du hele kalkun Lise finckenhagen

Slik steker du hel kalkun

120 + min Middels 6 pers.

slik steker du hel kylling

Slik steker du hel kylling

60 + min Middels 4 pers.

Julekylling no023340

Hel julekylling med tilbehør

90 min Middels 4 pers.

Kalkun med rosmarin, eplechutney og saltbakte poteter

Kalkun med eplechutney og saltbakte poteter

90 - 120 min Middels 4 - 6 pers.

Hel Orientalsk Julekylling no023373 jpg

Orientalsk julekylling

90 min Middels 4 pers.

Lime- og hvitløksbakt kalkun med tabbouleh, nanbrød og dipp

Hel kalkun med tabbouleh, nanbrød og dipp

90 - 120 min Middels 4 - 6 pers.

Appelsinkylling

Appelsinfylt hel kylling

70 min Lett 4 pers.

Helstekt kylling m rotgronnsaker

Hel kylling med bakte rotgrønnsaker

60 min Middels 4 pers.

Fylt utbenet hel kylling

Utbenet hel kylling med deilig fyll

80 min Middels 4 pers.

Brødstuffing til hel kalkun How to

Brødstuffing

30 min Lett 6 pers.

Stuffing til hel kalkun How to no027969

Stuffing i form

1 t Lett 6 - 8 pers.

Stuffing til hel kalkun How to no027967

Rødløk- og eplestuffing

30 min Lett 6 pers.

Kalkun og varm salat servert i Bao brod no025723

Kalkun med varm salat i bao-brød

Enkel resteoppskrift med asiatiske smaker!

25 min Lett 4 pers.

Alt av tilbehør til kalkun

Tilbehor Varm asiatisk salat servert og Bao brod no025724

Tilbehør: Varm asiatisk salat med bao-brød

15 min Lett 4 pers.

Sitrussalat som tilbehor til kalkun v2 16 9 no028618

Tilbehør: Sitrusfrukt med ostekrem

15 min. Lett 4 pers.

Sandwich som tilbehor til kalkunlarstek v2 16 9 no028617

Tilbehør: Landbrødsandwich med aioli og rødkål

15 min. Lett 4-6 pers.

Hasselbackte poteter som tilbehor til kalkun v2 16 9 no028622 1

Tilbehør: Hasselbackpoteter

45 min. Middels 4 pers.

Tilbehor Ovnsbakt gresskarsalat honning og blamuggost no025708

Tilbehør: Ovnsbakt gresskarsalat med honning og blåmuggost

45 min Middels 4 pers.

Tilbehor Rodkal hasselnottsmor og ovnsbakte smapoteter no025712

Tilbehør: Rødkål hasselnøttsmør og ovnsbakte småpoteter

45 min Middels 4 pers.

Prior eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan spise sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram

Nyhetsbrev

Motta tilbud og lanseringsinfo på mail. Vi lover å ikke spamme og du kan når som helst melde deg av.

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre for at:

  • Nettsidene skal fungere teknisk
  • Nettsidene skal tilpasses din bruk, dine valg og dine innstillinger
  • Vi kan samle statistikk på hvordan nettsidene brukes, og dermed kunne forbedre tjenestene våre
  • Vi kan gi deg personlig tilpasset innhold og relevante annonser, også gjennom våre samarbeidspartnere, på for eksempel nettsider og i sosiale medier

Disse tjenestene vil potensielt kunne videresende den innsamlede dataen til et annet land uten nødvendige databeskyttelsesstandarder.


Les beskrivelsene av alle våre tjenester og personvernserklæringer her

Velg cookies selv
Velg informasjonskapsler Tilbake
Informasjonskapseler