Prior logo u payoff
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Hjem >
  • PRIOR JUL - ...

PRIOR JUL - BLI INSPIRERT

Kalkun med rodkal hasselnottsmor og ovnsbakte smapoteter no025710

Desember er en skikkelig matmåned, og disse digge oppskriftene passer perfekt til en saftig kalkunfilet.

Kalkun er magert, lett å lage og passer til alle julens middager. I tillegg smaker det kjempegodt, og er noe de aller fleste liker. For å sikre deg at kalkunfileten blir akkurat så saftig som du drømmer om, kan du følge denne fremgangsmåten. Men hva bør du servere til?

Fra tradisjonell rødkål med en moderne vri til asiatisk restefest: Oppskriftene under passer til alle julens middagselskaper.

Helstekt kalkunfilet med julekrydder mandel og appelsin no025719

Helstekt kalkunfilet med julekrydder mandel og appelsin

120 Vanskelig 4 pers.

Kalkun med rodkal hasselnottsmor og ovnsbakte smapoteter no025710

Kalkun med rødkål og ovnsbakte småpoteter

45 Middels 4 - 5 pers.

Helstekt fylt kalkunfilet med bygotto og gronn salat no025716

Helstekt fylt kalkunfilet med bygotto og grønn salat

60 Middels 4 - 6 pers.

Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrod no025715

Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrød

25 Lett 4 pers.

Kalkun med ovnsbakt gresskar honning og blamuggost no025707

Kalkun med ovnsbakt gresskar, honning og blåmuggost

45 Middels 4 pers.

How to kalkun no025698

Hvordan lage saftig kalkunfilet?

Her lærer vi deg hvordan du lager saftig kalkun steg for steg

Slik lager du hel kalkun og hel kylling

Slik lager du hele kalkun Lise finckenhagen

Slik steker du hel kalkun

120 Middels 6 pers.

slik steker du hel kylling

Slik steker du hel kylling

60 Middels 4 pers.

Julekylling no023340

Hel julekylling med tilbehør

90 Middels 4 pers.

Kalkun med rosmarin, eplechutney og saltbakte poteter

Kalkun med eplechutney og saltbakte poteter

120 Middels 4 - 6 pers.

Hel Orientalsk Julekylling no023373 jpg

Orientalsk julekylling

90 Middels 4 pers.

Lime- og hvitløksbakt kalkun med tabbouleh, nanbrød og dipp

Hel kalkun med tabbouleh, nanbrød og dipp

120 Middels 4 - 6 pers.

Appelsinkylling

Appelsinmarinert hel kylling

70 Lett 4 pers.

Helstekt kylling m rotgronnsaker

Hel kylling med bakte rotgrønnsaker

70 Middels 4 pers.

Fylt utbenet hel kylling

Utbenet hel kylling med deilig fyll

80 Middels 4 pers.

Brødstuffing til hel kalkun How to

Brødstuffing til hel kalkun

30 Lett 6 pers.

Stuffing til hel kalkun How to no027969

Stuffing i form

60 Lett 6 - 8 pers.

Stuffing til hel kalkun How to no027967

Rødløk- og eplestuffing

30 Lett 6 pers.

Kalkun og varm salat servert i Bao brod no025723

Kalkun med varm salat i bao-brød

Rester igjen etter festen? Enkel resteoppskrift med asiatiske smaker! Disk opp med en varm salat servert i Bao-brød med oystersaus, cashewnøtter og sesamfrø.

25 Lett 4 pers.

Alt av tilbehør til kalkun

Tilbehor Varm asiatisk salat servert og Bao brod no025724

Tilbehør: Varm asiatisk salat med bao-brød

15 Lett 4 pers.

Sitrussalat som tilbehor til kalkun

Tilbehør: Sitrusfrukt med ostekrem

15 Lett 4 pers.

Sandwich som tilbehor til kalkunlarstek v2 16 9 no028617

Tilbehør: Landbrødsandwich med aioli og rødkål

15 Lett 4-6 pers.

Hasselbackte poteter som tilbehor til kalkun v2 16 9 no028622 1

Tilbehør: Hasselbackpoteter

45 Middels 4 pers.

Tilbehør til kalkun og lyst kjøtt

Tilbehør: Ovnsbakt gresskarsalat med honning og blåmuggost

45 Middels 4 pers.

Tilbehor Rodkal hasselnottsmor og ovnsbakte smapoteter no025712

Tilbehør: Rødkål hasselnøttsmør og ovnsbakte småpoteter

45 Middels 4 pers.

Julekaker med PRIOR-egg 🥚🌟

Nyt førjulstiden også med å bake julekaker. La deg inspirere av Lise Finckenhagens julebakst

Sarah Bernard

Sarah Bernard

Sarah Bernard er små kaker som passer perfekt som julekake. Denne oppskriften på Sarah Bernard rekker til ca. 25 stk. Med knuste frysetørkede bringebær eller sølvpynt blir resultatet ekstra fint.…

40 Middels 25 pers.

Krakkelerte sjokoladekjeks

Sjokoladekjeks

60 Lett 25 pers.

Kransekakestenger

Kransekakestenger

60 Middels 20 pers.

Krumkaker

Krumkaker

60 Lett 40 pers.

Kokosmakroner

Kokosmakroner

40 Lett 25 pers.

Berlinerkranser

Berlinerkranser

60 Middels 40 pers.

Bordstabelbakkels

Bordstabelsbakkels

60 Middels 25 pers.

Brunepinner

Brune pinner

30 Lett 50 pers.

PRIOR eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan spise sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram

Nyhetsbrev

Motta tilbud og lanseringsinfo på mail. Vi lover å ikke spamme og du kan når som helst melde deg av.