Sara Bernard

40 min Middels 25 pers.

Sarah Bernard

Denne oppskriften på Sara Bernard rekker til ca. 25 stk. Med knuste frysetørkede bringebær eller sølvpynt blir resultatet ekstra fint.

1

Slik gjør du

Rør sammen eggehvite og sukker. La blandingen stå en halv times tid til sukkeret har løst seg opp.

2

Lag kakebunn

Kna eggehviten inn i marsipanen til en jevn deig. Bruk en sprøytepose og sprøyt ut små kaker (med en diameter på ca. 5 cm) på et stekebrett kledd med bakepapir.

Stek kakene ved 200 grader i ca. 8 minutter. De skal være myke i midten. Avkjøl på rist.

3

Lag krem

Visp smøret lyst og luftig. Visp inn eggeplommer, melis og kakao. Spe med melk / fløte til passe konsistens.

Fyll kremen over i en sprøytepose og sprøyt fine kremtopper på hver mandelbunn.

4

Avkjøl og dypp i sjokolade

La kakene få stå i minst en times tid i kjøleskapet eller i fryseren før du dypper dem i smeltet sjokolade. Sett de straks over på en rist slik at overflødig sjokolade renner av.

Dryss på eventuell pynt før sjokoladen stivner. Oppbevar kakene kjølig.