Sara Bernard
40 min Middels 25 pers.

Denne oppskriften på Sara Bernard rekker til ca. 25 stk. Med knuste frysetørkede bringebær eller sølvpynt blir resultatet ekstra fint.
1
Slik gjør du
Rør sammen eggehvite og sukker. La blandingen stå en halv times tid til sukkeret har løst seg opp.
2
Lag kakebunn
Kna eggehviten inn i marsipanen til en jevn deig. Bruk en sprøytepose og sprøyt ut små kaker (med en diameter på ca. 5 cm) på et stekebrett kledd med bakepapir.
Stek kakene ved 200 grader i ca. 8 minutter. De skal være myke i midten. Avkjøl på rist.
3
Lag krem
Visp smøret lyst og luftig. Visp inn eggeplommer, melis og kakao. Spe med melk / fløte til passe konsistens.
Fyll kremen over i en sprøytepose og sprøyt fine kremtopper på hver mandelbunn.
4
Avkjøl og dypp i sjokolade
La kakene få stå i minst en times tid i kjøleskapet eller i fryseren før du dypper dem i smeltet sjokolade. Sett de straks over på en rist slik at overflødig sjokolade renner av.
Dryss på eventuell pynt før sjokoladen stivner. Oppbevar kakene kjølig.