Kalkunfilet i en porchettastyle
60 Lett 4-6 pers.
![Slik lager du helstekt kalkunfilet i en porchettastyle](https://www.prior.no/assets/images/Kalkunlarstek-med-sandwich-som-tilbehor-v2-16-9-no028614.jpg)
Ønsker du en saftig kalkunrett til helgekosen? Prøv kalkunfilet med landbrødsandwich med aioli og rødkål i en porchettastyle.
TIPS! Hvor mye kalkunfilet trenger jeg per porsjon/person? Vi gir deg svaret: Beregn ca 200g pr. porsjon/person.
1
Slik gjør du:
Stek kjøttet som anvist på pakken.
Finsnitt rødkål, rødløk og reddiker.
Ha det i en bolle og tilsett honning, sesamfrø, eddik, olje og finhakkede urter.
Smak til med salt og pepper.
2
Slik serveres retten:
Skjær kjøttet i skiver og server som en sandwich sammen med aioli og rødkålen.
Vel bekomme hilsen PRIOR!
Se flere oppskrifter
![Slik lager du helstekt marinert kalkunfilet](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/kalkun.sitrus.bredde.ny.jpg)
Helstekt kalkunfilet med sitrussalat og urter og tranebær smørkuler
120 Middels 4-5 pers.
![Slik lager du helstekt kalkunfilet](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/kalkun.pære.polenta.bredde.jpg)
Helstekt kalkunfilet med polentakrem, pannestekte pærer og urteolje
120 Middels 4-5 pers.
![Slik lager du kalkunfilet med rosenkål og potetmos](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/kalkun.rosenkål.bredde.jpg)
Kalkunfilet med potet- og sellerimos og karamellisert rosenkål
55 Lett 3-4 pers.
![Kalkun med ovnsbakt gresskar honning og blåmuggost](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/Kalkun-med-ovnsbakt-gresskar-honning-og-blamuggost-no025707.jpg)
Kalkunfilet med ovnsbakt gresskar, honning og blåmuggost
45 Lett 4 pers.