Kalkunfilet i en porchettastyle
60 Lett 4-6 pers.
Ønsker du en saftig kalkunrett til helgekosen? Prøv kalkunfilet med landbrødsandwich med aioli og rødkål i en porchettastyle.
TIPS! Hvor mye kalkunfilet trenger jeg per porsjon/person? Vi gir deg svaret: Beregn ca 200g pr. porsjon/person.
1
Slik gjør du:
Stek kjøttet som anvist på pakken.
Finsnitt rødkål, rødløk og reddiker.
Ha det i en bolle og tilsett honning, sesamfrø, eddik, olje og finhakkede urter.
Smak til med salt og pepper.
2
Slik serveres retten:
Skjær kjøttet i skiver og server som en sandwich sammen med aioli og rødkålen.
Vel bekomme hilsen PRIOR!
Se flere oppskrifter
Helstekt kalkunfilet med sitrussalat og urter og tranebær smørkuler
120 Middels 4-5 pers.
Helstekt kalkunfilet med polentakrem, pannestekte pærer og urteolje
120 Middels 4-5 pers.
Kalkunfilet med potet- og sellerimos og karamellisert rosenkål
55 Lett 3-4 pers.
Tilbehør: Ovnsbakt gresskarsalat med honning og blåmuggost
45 Middels 4 pers.