Tilbehør: Fløtesaus og potetmos
30 Middels 4-6 pers.

Deilig tilbehør til kalkunen og annet lyst kjøtt. Prøv dette tilbehøret av fløtesaus, små rødløk, pærer i båter, hvitløk og potetmos.
1
Slik lager du ovnsbakte rødløk og potetmos:
Del opp rødløk fra toppen av, og nesten ned til rota. Legg dem i en ildfast form og ha over litt olje og salt.
Stek i ovnen til løken er myk.
Når potetene er møre, har du i smør, fløte og krydder.
Lag en god mos.
2
Slik lager du fløtesaus:
Lag fløtesaus eller kjøp en ferdig på butikken.
3
Slik serverer du:
Tilsett litt ekstra dijonsennep som en god vri.
Del opp pærene i båter og stek dem i litt smør i en panne sammen med en kvist rosmarin.
Vel bekomme hilsen PRIOR!