Tilbehør: Bygotto og grønn salat
40 min Middels 4 pers.

1
Slik gjør du
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Surr det mykt i en kasserolle med litt olivenolje. Ha i byggrynene og eplejuice. La juicen koke inn og spe litt etter litt med kraften mens du rører. Når det er mykt, har du i parmesan.
2
Mos erter grovt i en bolle. Ta av 1 dl kraft og ha i en annen bolle. Ha i spinat og kjør det glatt med stavmikser. Tilsett finhakket mynte og sitronsaft. Bland nå i erter og spinat-væsken i byggrynsrisottoen. Ha i smør og topp med litt parmesan og persille eller mynte. Du kan fint bruke kraften fra kalkunen hvis du har laget det!
Vel bekomme!
Se flere oppskrifter

Hvordan lage saftig kalkunfilet?

PRIOR JUL - BLI INSPIRERT
Konsept

Tilbehør: Sitrusfrukt med ostekrem
15 min. Lett 4 pers.

Tilbehør: Landbrødsandwich med aioli og rødkål
15 min. Lett 4-6 pers.

Tilbehør: Hasselbackpoteter
45 min. Middels 4 pers.

Kalkun med varm salat i bao-brød
25 min Lett 4 pers.

Tilbehør: Ovnsbakt gresskarsalat med honning og blåmuggost
45 min Middels 4 pers.

Tilbehør: Rødkål hasselnøttsmør og ovnsbakte småpoteter
45 min Middels 4 pers.