Prior logo u payoff
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Hjem >
  • Lise Fincken...

Lise Finckenhagens julebakst med PRIOR-egg

Oppskrifter julebakst

Nyt førjulstiden også med å bake julekaker. La deg inspirere av Lise Finckenhagens beste julekaker🥚🌟

Se Lise Finckenhagens oppskrifter for julekaker

Sarah Bernard

Sarah Bernard

Sarah Bernard er små kaker som passer perfekt som julekake. Denne oppskriften på Sarah Bernard rekker til ca. 25 stk. Med knuste frysetørkede bringebær eller sølvpynt blir resultatet ekstra fint.…

40 Middels 25 pers.

Krakkelerte sjokoladekjeks

Sjokoladekjeks

60 Lett 25 pers.

Kransekakestenger

Kransekakestenger

60 Middels 20 pers.

Krumkaker

Krumkaker

60 Lett 40 pers.

Kokosmakroner

Kokosmakroner

40 Lett 25 pers.

Berlinerkranser

Berlinerkranser

60 Middels 40 pers.

Bordstabelbakkels

Bordstabelsbakkels

60 Middels 25 pers.

Brunepinner

Brune pinner

30 Lett 50 pers.

Noen av våre utvalgte eggprodukter

G6prp2vfqq

Egg M L frittgående 12 stk

0.756 kg

M3m76dammc

God Morgen egg L 12stk

0.816 kg

Te5lf4ar7q

Økologiske egg 12stk MLXL

0.760 kg

J5zdsc6qhy

Egg ML frittgående 6stk

0.378 kg

28axyx6sd4

Økologiske egg M L XL 6stk

0.380 kg

Bxy43buepz

Hønsegården brune egg 6stk M L XL

0.387 kg

Kake og dessert-oppskrifter fra Lise Finckenhagen

Hva med å servere en marengskake neste gang du har gjester? Eller kanskje du er svak for sjokolade? Da kommer du til å elske denne langpannekaken. Bløtkake er en favoritt hos mange og denne er uimotståelig saftig. Men, skal jeg virkelig imponere lager jeg en sitronpai med marengs, for den er det ingen som klarer å motstå!

Marengskake med brinhgebaerkrem

Marengskake med bringebærkrem

Oppskriften på denne deilige Marengskaken med bringebærkrem er laget av Lise Finckenhagen. Dette er en sikker vinner i bursdager, konfirmasjoner, 17. mai og andre festlige anledninger! Du kan…

90 Middels 8 pers.

Slik lager du sjokoladekake langpanne

Sjokoladekake i langpanne

60 Lett 8-10 pers.

Blotkake toppet med jordbar

Bløtkake med jordbær

90 Middels 8 pers.

Slik lager du sitronpai

Sitronpai med kjeksbunn og marengs

60 Middels 8 pers.

Bringebaer og yoghurtmoussekake med nottebunn

Bringebær- og yoghurtmoussekake

60 Middels 8 pers.

Slik lager du pannekaker med bringebær og pistasj

Pannekaker à la Lise Finckenhagen

30 Lett ca. 12 stk pannekaker pers.

Gulrotkake

Gulrotkake

60 Middels 8 pers.

Sitronkake med valmuefro

Sitronkake med valmuefrø

90 Lett 4 pers.

Sjokoladekake med sjokoladekrem

Sjokoladekake med luftig sjokoladekrem

60 Middels 8 pers.

Sjokolademousse med kokosbunn

Sjokolademousse med kokosbunn

90 Middels 8 pers.

Naked cake med pistasjbunn

Naked cake med pistasjbunn

120 Middels 8 pers.

Slik lager du bærterte med myk vaniljekrem med egg

Bærterter med vaniljekrem

120 Middels 4 pers.

Sjokoladekake med appelsin

Sjokoladekake med appelsin

130 Middels 6-8 pers.

Se flere kake og dessert oppskrifter

Slik lager du pavlova med pasjonsfrukt

Pavlova med pasjonsfrukt

Perfekt til sammenkomster som bursdag, fest,påske eller 17. Mai!

100 Vanskelig 6 pers.

Sommerlig pavlova med melon og sorbet

Sommerlig pavlova med melon og sorbet

100 Middels 8-10 pers.

Slik lager du mini pavlova med gronn fruktsalat

Mini-pavlova med grønn fruktsalat

60 Lett 8 pers.

Slik lager du 17. mai Pavlova i rødt, hvitt og blått

17. mai pavlova i rødt, hvitt og blått

100 Middels 8-10 pers.

Slik lager du pavlova-rull med bær

Pavlova-rull med bær

60 Middels 8 pers.

Slik lager du suksessterte

Suksessterte

120 Middels 8 pers.

Iskake med hvit sjokolade og solbær

Iskake med hvit sjokolade og solbær

90 Middels 8 pers.

Slik lager du sitronpai med marengs

Sitronpai med marengs

80 Middels 4 pers.

Sabayonne med rabarbrakompott

Sabayonne med rabarbrakompott

30 Lett 4 pers.

PRIOR eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan spise sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Schweigaards gate 15

0191 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram