Tilbehør: Hasselbackpoteter
45 Middels 4 pers.
Deilig tilbehør til kalkunen og annet lyst kjøtt. Prøv dette tilbehøret av hasselbackpoteter, rødvinssaus og grønnsaker.
1
Slik lager du hasselbackte poteter:
Sett ovnen på 200 grader.
Lag tynne skiver i poteten, nesten helt igjennom.
Legg poteten i en skje, så skjærer ikke kniven rett igjennom.
Smelt smør sammen med raspet hvitløk, salt og pepper.
Hell hvitløkssmøret over potetene og stek dem i ovnen ca. 35-45 min.
Øs smør over underveis.
2
Slik steker du grønnsaker:
Del opp sjalottløk i båter og surr dem i en varm panne sammen med brekkbønner, smør og litt frisk rosmarin eller timian.
3
Slik serverer du:
Serverer hvitt kjøtt med rødvinssaus, grønnsaker og potetene.
Vel bekomme hilsen PRIOR!