Medisterkaker med juletilbehør
30 Middels 4 pers.

Medisterkaker av kylling er supergodt! Den deilige julesmaken, krydderne og ikke minst saftigheten. Prøv denne retten med medisterkaker, ris og tilbehør som hører julen til.
1
Slik gjør du
Kok risen som angitt på pakken. Ha kanelstang, stjerneanis og nellik i ris-vannet. Når risen er ferdig kokt, har du i appelsinsaft og grovhakkede aprikoser.
2
Stek tilbehøret
Ha grønnkål, finhakket hvitløk og strimlet purre i en stekepanne, og stek det mykt med litt smør eller olje.
Legg det oppe i risen sammen med litt tranebær og frisk timian. Smak til med salt og pepper.
3
Stek medisterkakene
Stek medisterkakene på middels varme i en panne sammen med litt smør til de er gjennomvarme.
Tips! Hvis du ikke vil ha ris kan du fint bytte ut risen med couscous, bulgur eller byggryn.