Medisterkaker med juletilbehør
30 Middels 4 pers.
Medisterkaker av kylling er supergodt! Den deilige julesmaken, krydderne og ikke minst saftigheten. Prøv denne retten med medisterkaker, ris og tilbehør som hører julen til.
1
Slik gjør du
Kok risen som angitt på pakken. Ha kanelstang, stjerneanis og nellik i ris-vannet. Når risen er ferdig kokt, har du i appelsinsaft og grovhakkede aprikoser.
2
Stek tilbehøret
Ha grønnkål, finhakket hvitløk og strimlet purre i en stekepanne, og stek det mykt med litt smør eller olje.
Legg det oppe i risen sammen med litt tranebær og frisk timian. Smak til med salt og pepper.
3
Stek medisterkakene
Stek medisterkakene på middels varme i en panne sammen med litt smør til de er gjennomvarme.
Tips! Hvis du ikke vil ha ris kan du fint bytte ut risen med couscous, bulgur eller byggryn.
Se flere oppskrifter
Kalkunfilet med potetmos og karamellisert rosenkål
55 Lett 3-4 pers.
Helstekt kalkunfilet med polentakrem og pannestekte pærer
120 Middels 4-5 pers.
Helstekt marinert kalkunfilet med frisk sitrussalat med urter
120 Middels 4-5 pers.
Hel kalkun med syrlig tilbehør og fløtesaus
170 min Middels 4-6 pers.