Prior logo 01
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Måltid
    • Frokost
    • Lunsj
    • Forrett
    • Middag
    • Dessert
    • Turmat
  • Råvare
    • Egg
    • Kylling & Høns
    • Kalkun
  • Sesong
    • Vinter
    • Vår
    • Sommer
    • Grill
    • Høst
  • Høytider
    • 17. mai
  • Lær mer
    • Tilberedning

Oppskrifter til 17. mai

Wienerpolse i brod no022630

Wienerpølser av kylling og kalkun

Oppskrift

15 min Lett 4 porsjoner

Salat med grillet lårfilet, jordbær og bakte poteter

Salat med grillet lårfilet, jordbær og bakte poteter

Oppskrift

50 min Middels 4 porsjoner

Wrap med mikrokylling

Wrap med mikrokylling

Oppskrift

10 min Lett 1 porsjoner

Prior Kylling Coq au vin

Coq au vin

Oppskrift

180 min Lett 4 porsjoner

Egg og vannmelon

Grillet brød med sitronriccotta og smilende egg

Oppskrift

20 min Lett 4 porsjoner

Prior Banh mi vietnamesisk bauguette med kalkunskiver

Banh mi - Vietnamesisk baguette

Oppskrift

25 min Lett 1 porsjoner

Grillet flatbird

Grillet flatbird med spinatsalat med jordbær, chevre og sitronbakte poteter

Oppskrift m/ tips

60 min Middels 4 porsjoner

Vaffel med syltetoy

Vafler laget med havregryn

Oppskrift

30 min Lett 4 porsjoner

Skivet kyllingfilet med blomkalsalat no023719 jpg

Kyllingsalat med blomkål og cheddar

Oppskrift

20 min Lett 4 porsjoner

Kyllingfilet med couscous og mandel

Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos

Oppskrift

20 min Lett 4 porsjoner

Prior Kalkunfilet pa landbrod med aioli avokado og paprika

Kalkunfilet på landbrød med aioli, avokado og paprika

Oppskrift

20 min Lett 1 porsjoner

Grillet kyllingfilet med byggrynsalat

Grillet kyllingfilet med byggrynsalat, grillet asparges, tomater og urter

Oppskrift m/ tips

50 min Lett 4 porsjoner

Noen av våre nyeste oppskrifter

Tilbehor Bygotto og gronn salat no025718 1

Tilbehør: Bygotto og grønn salat

Oppskrift

40 min Middels 4 porsjoner

Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrod no025715

Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrød

Oppskrift

25 min Lett 4 porsjoner

Tilbehor Varm asiatisk salat servert og Bao brod no025724

Tilbehør: Varm asiatisk salat med bao-brød

Oppskrift

15 min Lett 4 porsjoner

Helstekt fylt kalkunfilet med bygotto og gronn salat no025716

Helstekt fylt kalkunfilet med bygotto og grønn salat

Oppskrift

60 min Middels 4 - 6 porsjoner

Kalkun og varm salat servert i Bao brod no025723

Kalkun med varm salat i bao-brød

Oppskrift

25 min Lett 4 porsjoner

Tilbehor Ovnsbakt gresskarsalat honning og blamuggost no025708

Tilbehør: Ovnsbakt gresskarsalat med honning og blåmuggost

Oppskrift

45 min Middels 4 porsjoner

Tilbehor Rodkal hasselnottsmor og ovnsbakte smapoteter no025712

Tilbehør: Rødkål hasselnøttsmør og ovnsbakte småpoteter

Oppskrift

45 min Middels 4 porsjoner

Kalkun med ovnsbakt gresskar honning og blamuggost no025707

Kalkun med ovnsbakt gresskar, honning og blåmuggost

Oppskrift

45 min Middels 4 porsjoner

Kalkun med rodkal hasselnottsmor og ovnsbakte smapoteter no025710

Kalkun med rødkål og ovnsbakte småpoteter

Oppskrift

45 min Middels 4 - 5 porsjoner

Tilbehor Vintersalat og surdeigsbrod no025713

TIlbehør: Vintersalat og surdeigsbrød

Oppskrift

25 min Lett 4 porsjoner

Helstekt kalkunfilet med julekrydder mandel og appelsin no025719

Helstekt kalkunfilet med julekrydder mandel og appelsin

Oppskrift

120 min (40 min arbeid) Vanskelig 4 porsjoner

Tilbehor til kalkun julekrydder mandel og appelsin no025721

Tilbehør: mandel og appelsinsalat

Oppskrift

30 min Vanskelig 4 porsjoner

Prior eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan nyte sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram

Nyhetsbrev

Motta tilbud og lanseringsinfo på mail. Vi lover å ikke spamme og du kan når som helst melde deg av.