Oppskrifter til 17. mai
Noen av våre nyeste oppskrifter

Tilbehør: Bygotto og grønn salat
Oppskrift
40 min Middels 4 porsjoner

Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrød
Oppskrift
25 min Lett 4 porsjoner

Tilbehør: Varm asiatisk salat med bao-brød
Oppskrift
15 min Lett 4 porsjoner

Helstekt fylt kalkunfilet med bygotto og grønn salat
Oppskrift
60 min Middels 4 - 6 porsjoner

Kalkun med varm salat i bao-brød
Oppskrift
25 min Lett 4 porsjoner

Tilbehør: Ovnsbakt gresskarsalat med honning og blåmuggost
Oppskrift
45 min Middels 4 porsjoner

Tilbehør: Rødkål hasselnøttsmør og ovnsbakte småpoteter
Oppskrift
45 min Middels 4 porsjoner

Kalkun med ovnsbakt gresskar, honning og blåmuggost
Oppskrift
45 min Middels 4 porsjoner

Kalkun med rødkål og ovnsbakte småpoteter
Oppskrift
45 min Middels 4 - 5 porsjoner

TIlbehør: Vintersalat og surdeigsbrød
Oppskrift
25 min Lett 4 porsjoner

Helstekt kalkunfilet med julekrydder mandel og appelsin
Oppskrift
120 min (40 min arbeid) Vanskelig 4 porsjoner

Tilbehør: mandel og appelsinsalat
Oppskrift
30 min Vanskelig 4 porsjoner