Spesialpølser fra PRIOR

PRIOR starter grillsesongen i påsken og har i dag to ulike spesialpølser i sitt sortiment, som er basert på kylling- og kalkunkjøtt. Dette gjør at pølsene fra PRIOR er magrere enn tradisjonelle spesialpølser, og er et godt alternativ til de som ønsker å leve litt lettere uten å gå på kompromiss med smak. Pølser er kosemat og skal smake godt, så alle variantene fra PRIOR har fokus på smakfulle ingredienser.

Til påskemiddagen

Imponer gjestene denne påsken med en saftig hel kylling på bordet! Den smakfulle allsidigheten gjør den til en uunnværlig påskefavoritt. Enten den stekes, grilles eller tilberedes på andre kreative måter, vil den garantert være en suksess.

Legg til rette for en minneverdig påskefest med en deilig hel kyllingmiddag – enkel å tilberede og en glede for smaksløkene.

Eggsporing

Finn ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner