Pavlova med pasjonsfrukt
100 Vanskelig 6 pers.

Perfekt til sammenkomster som bursdag, fest,påske eller 17. Mai!
1
Slik gjør du
Sett ovnen på 225°C.
2
Lag marengs
Visp eggehviter og salt til et hardt skum, helst i en bolle av glass eller metall. Tilsett litt og litt av sukkeret mens du fortsatt visper. Visp i 8-10 minutter til røra er seig og luftig. Rør forsiktig inn vaniljesukker, maizena, sitronsaften.
3
Inn i ovnen
Ha marengsen på et bakepapir. Form den til et rundt fat med kanter og en fordypning i midten. Sett den i ovnen og senk varmen til 120°C. Stek i 90 minutter og skru av ovnen. La bunnen stå i ovnen til den har blitt kald.
4
Pisk krem og topp
Pisk kremen med sukkeret og fordel den utover marengsbunnen. Topp med lemoncurd, mangobiter og delte pasjonsfrukt, kokosflak og mynte.
Server med et stort smil :)
Vel bekomme, hilsen PRIOR.