Oppskrift

Slik lager du perfekt eggerøre!

Eggerøre

Denne eggerøren er superenkel, luftig og smaker vidunderlig. Passer like god til spekemat som til frokost. Og husk, Egg fra Prior inneholder alle næringsstoffene du trenger, unntatt vitamin C.

15 min Lett 4 porsjoner

1

Slik gjør du

Sett en liten gryte på en middels lav temperert plate. Du kan også bruke stekepanne.

2

Smelt litt smør i kjelen/pannen (1 teskje holder, men bruk gjerne mer hvis du ønsker)

3

Pisk eggene godt sammen med salt og hvitt pepper (bruker du vanlig sort pepper vil eggerøren få en grå og kjedelig farge).

4

Visp inn melk i eggene (Det er valgfritt, men det ferdige resultatet enda saftigere)

5

Hell blandingen over i gryta/pannen når smøret er varmt. Rør kontinuerlig med en ballongvisp til røren er ferdig. Eller bruk en sleiv hvis du bruker panne. Husk å ikke steke røren for lenge. Gressløk røres inn når den er ferdig, etter ca. 10 min.