Slik lager du perfekt eggerøre!

15 min Lett 4 pers.

Eggerøre

Eggerøre som er superenkel, luftig og smaker vidunderlig. Passer like godt til spekemat som til frokost. Og husk, Egg fra Prior inneholder alle næringsstoffene du trenger, unntatt vitamin C.

1

Slik gjør du

Sett en liten gryte på en middels lav temperert plate. Du kan også bruke stekepanne.

2

Smelt litt smør i kjelen/pannen (1 teskje holder, men bruk gjerne mer hvis du ønsker)

3

Pisk eggene godt sammen med salt og hvitt pepper (bruker du vanlig sort pepper vil eggerøren få en grå og kjedelig farge).

4

Visp inn melk i eggene (Det er valgfritt, men det ferdige resultatet enda saftigere)

5

Hell blandingen over i gryta/pannen når smøret er varmt. Rør kontinuerlig med en ballongvisp til røren er ferdig. Eller bruk en sleiv hvis du bruker panne. Husk å ikke steke røren for lenge. Gressløk røres inn når den er ferdig, etter ca. 10 min.