Oppskrift

Gulrotsuppe med røkt kalkun og ingefær

gulrotsuppe-med-rokt-kalkun-og-ingefar.jpg

30 min Lett

Lag suppen på forhånd før du drar på tur. Ta med Prior røkt kalkun i skiver, gresskarkjerner, brød og urtesmør til servering ute.

1

Slik gjør du

Grovhakk gulrot og løk. Fres dette sammen med ingefær, smør og olje i en stor kasserolle. Grønnsakene skal få litt farge. Hell over grønnsaks-buljong, kokosmelk og saften fra appelsinene. La alt sammen koke til gulrøttene er myke. Bruk stavmikser i suppen til den får en glatt konsistens. Kok opp igjen, og smak til med salt og pepper.

2

Hell over grønnsaks-buljong, kokosmelk og saften fra appelsinene. La alt sammen koke til gulrøttene er myke. Bruk stavmikser i suppen til den får en glatt konsistens. Kok opp igjen, og smak til med salt og pepper.

3

Ta med suppen på tur og varm i en kasserolle eller ta den med i termos. Ta med tilbehøret i en boks.

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Du trenger
Kalkunfilet skivet 2 pk
Gulrøtter 500 g
Løk 1 stk
Smør 2 ss
Nøytral olje 1 ss
Buljongterning 7 dl
Kokosmelk 1 boks
Finrevet ingefær 15 g
Gresskarkjerner
Brød
Smør

Allergener

  • Melkeprotein inkl laktose
  • Gluten