Lemoncurd

50 min Middels 4 pers.

Lemoncurd

Prøv denne smakfulle sitronkremen som er en engelsk sitronkrem, smaker nydelig på kaker, muffins og terter. Kremen er både syrlig og søt på samme gang.

1

Slik gjør du

Kok opp sukker, sitronsaft og sitronskall til sukkeret er løst opp. Ta av varmen.

2

Visp eggene og sil gjennom en fin sil over i sukkerlaken under konstant omrøring.

3

Sett kjelen tilbake på varmen og kok under omrøring i 3-4 minutter eller til tykk. Pass på så eggene ikke koagulerer. Ta kjelen av varmen og avkjøl noe før smør røres inn. Ha over på glass og oppbevar i kjøleskapet til helt avkjølt, gjerne over natten.

Holder seg i kjøleskap i 1-2 uker.

Tips! Lemoncurd passer perfekt til Pavlova med pasjonsfrukt. Se oppskrift her

Eggsporing

Spor ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner