Lunsj- og matpakkemuffins med krydret kalkunpålegg
30 min Lett 4-5 pers.
Saftig og gode muffins. Smaker veldig godt i matpakken eller som lunsj. Oppskriften gir ca 10-12 stk muffins.
1
Slik gjør du
Bland sammen sammalt mel, mel, bakepulver og salt. Visp sammen melk, egg og olje.
Rør alt raskt sammen til en jevn røre.
2
Finsnitt rødløken og fres den myk i litt olje i en stekepanne (løken skal ikke få noe særlig farge), avkjøl.
Rens og skjær paprikaen i små terninger.
3
Skjær kalkunpålegget i små biter eller strimler. Bland løk, paprika, oregano, persille, kalkunpålegg og ost sammen med røren/deigen.
4
Fordel røren/deigen i 12 muffinsformer (formene kan med fordel smøres med litt olje).
Stek muffinsene ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Tips! Bruk det pålegget du liker aller best! Om det er kylling, kalkun eller med krydder.