Lunsj- og matpakkemuffins med krydret kalkunpålegg

30 min Lett 4-5 pers.

Saftig og gode muffins. Smaker veldig godt i matpakken eller som lunsj. Oppskriften gir ca 10-12 stk muffins.

1

Slik gjør du

Bland sammen sammalt mel, mel, bakepulver og salt. Visp sammen melk, egg og olje.

Rør alt raskt sammen til en jevn røre.

2

Finsnitt rødløken og fres den myk i litt olje i en stekepanne (løken skal ikke få noe særlig farge), avkjøl.

Rens og skjær paprikaen i små terninger.

3

Skjær kalkunpålegget i små biter eller strimler. Bland løk, paprika, oregano, persille, kalkunpålegg og ost sammen med røren/deigen.

4

Fordel røren/deigen i 12 muffinsformer (formene kan med fordel smøres med litt olje).

Stek muffinsene ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Tips! Bruk det pålegget du liker aller best! Om det er kylling, kalkun eller med krydder.