Snackstallerken med Crispy Sticks, grønnsaker og dipp

45 min Lett 4 pers.

Nyt PRIOR Crispy Sticks med saftige grønnsaker og tre deilige dipper. En smakfull fest i hver bit!

1

Slik gjør du

Start med å lage dipp.

1) Lag blue cheese dip. Smuldre osten eller mos med en gaffel. Bland alle ingrediensene og sett kaldt til den skal serveres.

2) Lag salsa. Hakk løk, hvitløk og chili. Chili kan sløyfes om du vil ha en mildere salsa. Varm opp olivenoljen og surr alt på medium varme til løken blir blank. Hell over hermetisert tomat, og kok opp. La salsaen koke forsiktig i ca 20 min. Smak til med sukker, salt, pepper og noen dråper eddik.

3) Lag green goddess dip. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller blender og kjør til en jevn dressing. Smak til med salt og pepper.

Slik lager du dipp til Crispy Sticks

2

Kutt opp grønnsaker

Kutt opp stangselleri og gulrøtter i staver.

3

Tilbered Crispy sticks

PRIOR Crispy Sticks kan tilberedes på flere måte: stekepanne, airfryer, stekeovn og frityr.

Uansett om du foretrekker den tradisjonelle metoden i stekepanna eller den moderne tilnærmingen med en Airfryer, anbefaler vi å bruke stekepannen for sprøest resultat.

1. Stekepanne

Forvam stekepannen til medium varme og stek med olje. Stek i ca 5 minutter og vend ofte underveis.

2. Airfryer

Innstill Airfryer på ca 195gr. Plasser Sticks på risten og stek i ca 10 minutter. Snu halveis i steketiden.

3. Stekeovn

Legg Sticks på bakepapir og rist, stek på varmluft med 225 grader i ca 15 minutter.

4. Frityr

Varm opp oljen i en dyp panne eller frityrkoker til den holder cirka 185 grader (husk å slå av kjøkkenvifta!).

Tilsett Sticks i den varme oljen og friter i cirka 2 minutter til de er gyllenbrune. La kyllingen renne av på matpapir eller tørkepapir.

4

Servering

Legg alt på et fat og server.