Påleggssalat med karri og kyllingpålegg
15 min Lett ca 4 pers.
Har du prøvd hjemmelaget påleggssalat? Prøv denne enkle og gode påleggssalaten med kyllingpålegg og karri. Masse smak til brødskiven! Serveres på godt brød eller grove rundstykker. Holder seg fint 2-3 dager i kjøleskapet.
1
Slik gjør du
Skjær kyllingpålegget i små biter.
2
Visp sammen lettrømme/kesam, majones, karri og chili. Smak dressingen til med sitronsaft, salt og pepper.
3
Rør inn kyllingpålegg, rødløk, paprika, mais og eple.
4
Serveres med det samme, men blir bedre når den får stått litt. Oppbevar salaten i en tett beholder i kjøleskapet - så holder den seg fint 2-3 dager.
Serveres på godt brød eller grove rundstykker, gjerne med litt ruccolasalat som ekstra pynt.