Prior logo u payoff
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Hjem >
  • Alle mine ka...

Alle mine kake og dessert oppskrifter

Lise Finckenhagen cover photo a7ee1d42d67715b0e5d02f9fcd07e65f

Lise Finckenhagens kake og dessert

Det er ingen god fest uten kake på bordet, og våren og jul er kanskje den tiden på året vi feirer mest. Under ser du flere kaker det er lett å imponere med. Prøv å lage en av kakene du også da vel!

Kake og dessert-oppskrifter fra Lise

Hva med å servere en marengskake neste gang du har gjester? Eller kanskje du er svak for sjokolade? Da kommer du til å elske denne langpannekaken. Bløtkake er en favoritt hos mange og denne er uimotståelig saftig. Men, skal jeg virkelig imponere lager jeg en sitronpai med marengs, for den er det ingen som klarer å motstå!

Marengskake med brinhgebaerkrem

Marengskake med bringebærkrem

Oppskriften på denne deilige Marengskaken med bringebærkrem er laget av Lise Finckenhagen. Dette er en sikker vinner i bursdager, konfirmasjoner, 17. mai og andre festlige anledninger! Du kan…

90 min Middels 8 pers.

Sjokoladekake langpanne

Sjokoladekake i langpanne

60 min Lett 8-10 pers.

Blotkake toppet med jordbar

Bløtkake med jordbær

90 min Middels 8 pers.

Sitronterte no026534

Sitronpai med kjeksbunn og marengs

60 min Middels 8 pers.

Bringebaer og yoghurtmoussekake med nottebunn

Bringebær- og yoghurtmoussekake

60 min Middels 8 pers.

Pannekaker med bringebær, pistasjnøtter, honning og melisdryss 1.jpg

Pannekaker à la Lise Finckenhagen

30 min Lett ca. 12 stk pannekaker pers.

Gulrotkake

Gulrotkake

60 min Middels 8 pers.

Sitronkake med valmuefro

Sitronkake med valmuefrø

90 min Lett 4 pers.

Sjokoladekake med sjokoladekrem

Sjokoladekake med luftig sjokoladekrem

60 min Middels 8 pers.

Sjokolademousse med kokosbunn

Sjokolademousse med kokosbunn

90 min Middels 8 pers.

Naked cake med pistasjbunn

Naked cake med pistasjbunn

120 min Middels 8 pers.

Terte-med-bar

Bærterter med vaniljekrem

120 min Middels 4 pers.

Sjokoladekake med appelsin

Sjokoladekake med appelsin

130 min Middels 6-8 pers.

Flere kake og dessert oppskrifter

Pavlova med pasjonsfrukt

Pavlova med pasjonsfrukt

Perfekt til sammenkomster som bursdag, fest,påske eller 17. Mai!

100 min Vanskelig 6 pers.

Sommerlig pavlova med melon og sorbet

Sommerlig pavlova med melon og sorbet

100 min Middels 8-10 pers.

Mini-pavlova med grønn fruktsalat

Mini-pavlova med grønn fruktsalat

60 min Lett 8 pers.

17. mai Pavlova i rødt, hvitt og blått

17. mai pavlova i rødt, hvitt og blått

100 min Middels 8-10 pers.

Pavlova-rull med bær

Pavlova-rull med bær

60 min Middels 8 pers.

Suksessterte

Suksessterte

120 min Middels 8 pers.

Iskake med hvit sjokolade og solbær

Iskake med hvit sjokolade og solbær

90 min Middels 8 pers.

Lemonpai med marengs no016860

Sitronpai med marengs

80 min Middels 4 pers.

Sabayonne med rabarbrakompott

Sabayonne med rabarbrakompott

30 min Lett 4 pers.

Prior Amerikanske vafler med topping

Amerikanske vafler med 6 ulike toppinger

30 min Lett 12 pers.

Vaffel med syltetoy

Vafler med havregryn og syltetøy

40 min Lett 4 pers.

Prøv Lises julebakst

Sarah Bernard

Sara Bernard

Denne oppskriften på Sara Bernard rekker til ca. 25 stk. Med knuste frysetørkede bringebær eller sølvpynt blir resultatet ekstra fint.

40 min Middels 25 pers.

Krakkelerte sjokoladekjeks

Sjokoladekjeks

60 min Lett 25 pers.

Kransekakestenger

Kransekakestenger

60 min Middels 20 pers.

Krumkaker

Krumkaker

60 min Lett 40 pers.

Kokosmakroner

Kokosmakroner

40 min Lett 25 pers.

Berlinerkranser

Berlinerkranser

60 min Middels 40 pers.

Bordstabelbakkels

Bordstabelsbakkels

60 min + hviletid Middels 25 pers.

Brunepinner

Brune pinner

30 min Lett 50 pers.

PRIOR eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan spise sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram

Nyhetsbrev

Motta tilbud og lanseringsinfo på mail. Vi lover å ikke spamme og du kan når som helst melde deg av.

Vi bruker informasjonskapsler Prior logo u payoff

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre for at:

  • Nettsidene skal fungere teknisk
  • Nettsidene skal tilpasses din bruk, dine valg og dine innstillinger
  • Vi kan samle statistikk på hvordan nettsidene brukes, og dermed kunne forbedre tjenestene våre
  • Vi kan gi deg personlig tilpasset innhold og relevante annonser, også gjennom våre samarbeidspartnere, på for eksempel nettsider og i sosiale medier

Disse tjenestene vil potensielt kunne videresende den innsamlede dataen til et annet land uten nødvendige databeskyttelsesstandarder.


Les beskrivelsene av alle våre tjenester og personvernserklæringer her

Velg cookies selv
Velg informasjonskapsler Tilbake
Informasjonskapseler