Sjokoladekake i langpanne

60 Lett 8-10 pers.

Sjokoladekake langpanne med kokosmasse og bringebær

Denne deilige oppskriften på sjokoladekake i langpanne er laget av Lise Finckenhagen. Dette er en mellomstor langpannekake på cirka 25 x 30 cm. Dette er en sikker vinner i barnebursdager, konfirmasjoner, 17. mai og andre festlige anledninger!

1

Sett på ovnen og lag kakerøre

Varm ovnen til 180 grader. Kle formen med bakepapir. Visp egg, sukker og brunt sukker til luftig eggedosis. Sikt sammen alt det tørre. Vend smøret inn i eggedosisen og rør inn det tørre vekselvis med kefirmelken. Røren skal bli glatt og jevn, men unngå å røre for mye.

2

Hell røren i formen

Hell røren over i formen og stek kaken midt i ovnen i cirka 35 minutter. Sjekk gjerne med en kakepinne om kaken er ferdig. Avkjøl kaken i formen.

3

Lag glasuren

Smelt smøret til glasuren i en kasserolle og trekk kasserollen vekk fra varmen. Finhakk sjokoladen og rør den inn i smøret sammen med kaffe. Visp inn siktet melis og vaniljesukker. Visp til glasuren blir glatt og blank. La den eventuelt få avkjøle seg noe før du brer glasuren over kaken.

4

Topping

Dryss over kokos og pynt med friske bringebær før servering.

Eggsporing

Spor ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner