Pavlova-rull med bær

60 Middels 8 pers.

Pavlova-rull med bær

En litt annerledes pavlova kake, men like god som vanlig!

1

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 170°C. Sørg for at alt utstyret er helt rent, ellers blir ikke marengsen stiv.

Bruk en kjøkkenmaskin, pisk eggehvitene til de skummer godt. Ha i eddik mens du pisker til du har en nesten stiv marengs.

Ha i sukker og Maizena gradvis mens maskinen går. Pisk til marengsen er stiv og skinnende. Ha marengsen på et bakepapir i en langpanne og smør jevnt utover.

Stek i ovnen i 15 minutter. Avkjøl til lunken, snu over på et annet stykke bakepapir og dra det øverste laget papir forsiktig av.

2

Ta av 3 ss kesam til pynt og kjør resten sammen med fryste bær i en blender eller kjøkkenmaskin med balongvisp til det er blandet.

Smør kremen utover marengsbunnen. La 5 cm på den ene kortsiden være uten krem.

Rull sammen fra kortsiden som en rullekake og legg over på et serveringsfat. Fordel resten av kesamen over, dryss på granateplefrø og bringebær. Server med én gang! Vel bekomme, hilsen PRIOR.

Tips!

For å rense et graneteple, del det i to, ta en stor bolle og sett den i vasken. Bruk en tresleiv og bank på baksiden av granateple over bollen. Da vil frøene falle ut fra skallet.

Eggsporing

Spor ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner