Mini-pavlova med grønn fruktsalat

60 Lett 8 pers.

Hva med å lage mini-pavlova i posjonstørrelse? Passer perfekt til små selskaper eller når du vil unne deg noe godt! Prøv denne oppskriften med frisk grønn fruktsalat.

1

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 120°C. Sørg for at alt utstyret er helt rent, ellers blir ikke marengsen stiv.

Bruk en kjøkkenmaskin, pisk eggehvitene til de skummer godt. Ha i eddik mens du pisker pisk til du har en nesten stiv marengs. Ha i sukker og Maizena gradvis mens maskinen går. Pisk til marengsen er stiv og skinnende.

Bruk en skje og fordel marengsen til 8 klatter på et bakepapir. Lag en grop i hver av dem.

Stek marengsbunnene i ovnen i 40 minutter. Avkjøl på rist.

2

Skrell og vask frukten. Del i terninger og mindre biter. Bruk et melonjern hvis du har. Ha alt i en bolle og press over limesaft.

3

Legg marengsbunnene på et fat eller på hver sin tallerken, ha noen skjeer kesam i hver og pynt med fruktsalat. Blir det kesam og fruktsalat til overs, ha det i skåler og server ved siden av. Spis med én gang. Vel bekomme, hilsen PRIOR.

Tips! En pavlova kan du lage i god tid i forveien. Du kan gjerne lage den 1-2 dager før du skal bruke den. Etter at du har fylt pavlovaen – bør den spises med én gang!

Eggsporing

Spor ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner