Prior logo 01
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Måltid
    • Frokost
    • Lunsj
    • Forrett
    • Middag
    • Dessert
    • Turmat
  • Råvare
    • Egg
    • Kylling & Høns
    • Kalkun
  • Sesong
    • Vinter
    • Vår
    • Sommer
    • Grill
    • Høst
  • Høytider
    • 17. mai
  • Lær mer
    • Tilberedning

Her finner du metoder og triks som gjør deg enda bedre på kjøkkenet!

Prior-kjottboller-kylling-og-kalkun

Slik lager du hjemmelagde kyllingboller

Oppskrift m/ tips

20 min Lett 4 porsjoner

How to kalkun no025698

Hvordan lage saftig kalkunfilet?

Instruksjons oppskrift

Kyllingfilet i marinade

Hvordan marinere hvitt kjøtt?

Inspirasjon

Saftig grillet kylling

Saftig kylling på grillen - Her får du hemmeligheten

Inspirasjon

Trend Tradisjon Egg benedict pa svele med Tronfjell spekeskinke og asparges no021803 Foto Hanne Stensvold

Posjert egg: Det er enklere enn du tror

Inspirasjon

Hot provence kyllinglar

Slik tilbereder kyllinglår

Inspirasjon

Slik koker du det perfekte egget

Slik koker du det perfekte egget!

Inspirasjon

Kategori: Tilberedning

Prior-kjottboller-kylling-og-kalkun

Slik lager du hjemmelagde kyllingboller

Oppskrift m/ tips

20 min Lett 4 porsjoner

Helstekt kalkun

Slik steker du hel kalkun

Oppskrift

120 + min Middels 6 porsjoner

Hel kylling no11483 jpeg

Slik steker du hel kylling

Oppskrift

60 + min Middels 4 porsjoner

Eggerøre

Slik lager du perfekt eggerøre!

Oppskrift

15 min Lett 4 porsjoner

2018 10 25 Prior kKalkun til høsttakkefestalkun hosttakkefest jpeg no022021 JPEG

Slik lager du kalkunen til høsttakkefesten

Oppskrift

90 - 120 min Middels 4 - 6 porsjoner

Prior eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan nyte sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram

Nyhetsbrev

Motta tilbud og lanseringsinfo på mail. Vi lover å ikke spamme og du kan når som helst melde deg av.