Taco med Crispy Sticks, guacamole og syltet rødløk

30 min Lett 4 pers.

Prøv vår deilige taco-rett med PRIOR Crispy Sticks. Sprø kyllingsticks møter kremet guacamole og syrlig rødløk, som gir deg en smakfull opplevelse.

1

Slik gjør du

Start med å lage syltet rødløk. Kutt rødløken i tynne skiver. Kok opp eddik, sukker, salt og vann og hell over løken.

La det kjøle seg ned i syltelaken

TIPS! Kan lages flere dager i forveien og oppbevares på kjøl.

2

Lag guacamole

Del avokadoen, fjern steinen og ta ut avokadokjøttet med en skje. Bruk en gaffel og mos grovt. Finhakk hvitløken og chilien og bland inn i avokadoen.

Smak til med limesaft, salt og pepper.

Avslutt med å blande inn grovhakket koriander

3

Varm opp tacolefser

Varm tacolefsene raskt i stekepanne eller pakket i aluminiumsfolie i stekeovn.

4

Tilbered Crispy Sticks

PRIOR Crispy Sticks kan tilberedes på flere måte: stekepanne, airfryer, stekeovn og frityr.

Uansett om du foretrekker den tradisjonelle metoden i stekepanna eller den moderne tilnærmingen med en Airfryer, anbefaler vi å bruke stekepannen for sprøest resultat.

1. Stekepanne

Forvam stekepannen til medium varme og stek med olje. Stek i ca 5 minutter og vend ofte underveis.

2. Airfryer

Innstill Airfryer på ca 195gr. Plasser Sticks på risten og stek i ca 10 minutter. Snu halveis i steketiden.

3. Stekeovn

Legg Sticks på bakepapir og rist, stek på varmluft med 225 grader i ca 15 minutter.

4. Frityr

Varm opp oljen i en dyp panne eller frityrkoker til den holder cirka 185 grader (husk å slå av kjøkkenvifta!).

Tilsett Sticks i den varme oljen og friter i cirka 2 minutter til de er gyllenbrune. La kyllingen renne av på matpapir eller tørkepapir.

5

Servering

Fyll lefsene med salat, Crispy sticks, rødløk og koriander.

Server med guacamole og rømme.

TIPS! Topp gjerne med revet ost.