Prior logo 01
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Måltid
    • Frokost
    • Lunsj
    • Forrett
    • Middag
    • Dessert
    • Turmat
  • Råvare
    • Egg
    • Kylling & Høns
    • Kalkun
  • Sesong
    • Vinter
    • Vår
    • Sommer
    • Grill
    • Høst
  • Høytider
    • 17. mai
  • Lær mer
    • Tilberedning

Kategori: Frokost

Frittata med potet sopp og løvtynn kalkunfilet

Frittata med potet, sopp og kalkun

Oppskrift

20 min Lett 4 porsjoner

Pastasalat med strimlet kalkunfilet no022410 JPG

Pastasalat med strimlet kalkunfilet

Oppskrift

10 min Lett 1 porsjoner

Kokt egg pa brodskive tif no022814 jpg

Kyllingsandwich med egg

Oppskrift

10 min Lett 1 porsjoner

Egg pai med kalkunfilet no022634 200514 062817

Eggepai med kalkunpålegg og asparges

Oppskrift

90 min Middels 4 porsjoner

Grovt brod med kyllingfilet og avocado no022413 JPG

Grovt brød med kyllingfilet og avokado

Oppskrift

10 min Lett 1 porsjoner

Frittata med spinat og kalkunfilet røkt skivet

Frittata med spinat og røkt kalkunfilet

Oppskrift

30 min Lett 4 porsjoner

Frittata med Stekt og skivet kyllingfilet

Frittata med kylling

Oppskrift

35 min Lett 4 porsjoner

Frittata med kyllingbacon feta og brokkoli

Frittata med kyllingbacon, feta og brokkoli

Oppskrift

30 min Lett 4 porsjoner

Eggbowl

Eggbowl

Oppskrift

20 min Middels 4 porsjoner

Eggerøre

Slik lager du perfekt eggerøre!

Oppskrift

15 min Lett 4 porsjoner

Omelett med tomat og basilikum

Omelett med tomat og basilikum

Oppskrift

15 min Lett 4 porsjoner

Omelett med asparges

Omelett med asparges

Oppskrift

10 min Lett 4 porsjoner

Omelett med skinke

Omelett med skinke

Oppskrift

10 min Lett 4 porsjoner

Gresk eggerøre

Gresk eggerøre

Oppskrift

20 min Lett 4 porsjoner

Matpakke med skivet kokt egg

Matpakke med kokt egg, pålegg og topping

Oppskrift

15 min Lett 1 porsjoner

Eggerøre med skinke vårløk og tomat

Eggerøre med kalkunskinke, vårløk og tomat

Oppskrift

15 min Lett 4 porsjoner

Viser side 1 av 2
Neste

Prior eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan nyte sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram

Nyhetsbrev

Motta tilbud og lanseringsinfo på mail. Vi lover å ikke spamme og du kan når som helst melde deg av.