Middagstips med kylling

Hvorfor elsker Lise Finckenhagen kylling?

Hvorfor elsker Lise Finckenhagen kylling?

I følge Lise finnes det knapt en råvare som er så allsidig som kylling. I en travel hverdag med to tenåringssønner er PRIOR-kyllingen ofte på middagsbordet, men Lise bruker PRIOR-kylling både til hverdag og fest. Barna freser kyllingfileter selv, som de tar med seg i matpakka. På mandager får de ofte med seg wraps som inneholder helgens tacorester. Eller de skjærer opp kyllingfileter og bruker i salat og pastasalat.

– Kylling er utrolig lettvint i hverdagen, men jeg bruker det også når vi samles rundt middagsbordet til et bedre måltid, sier Lise.

Da serverer hun gjerne smakfulle thaisupper med kylling og salater med chili, ingefær, hvitløk og lime. Smakssammensetninger hun beskriver som «bestevenner». Andre ganger får lårfiletene følge av fløte, estragon og et par hvitløksbåter i stekepanna.

– Har jeg kylling i kjøleskapet, vet jeg at det er kort vei til ordentlig god mat! smiler hun.

Middagstips med nuggets

Nuggets av kylling er perfekt til raske middager. Se våre oppskrifter og for middagsretter og tilbehør til nuggets. Smaker kjempegodt til taco eller kan kombineres med det tilbehøret du liker best.

Tips: varm gjerne nuggets i Airfryer så blir dem ekstra sprø!

Gratenger og gryter - Klassisk hverdagsmiddag

Det finnes et vel av gryter som er favorittrettene til mange. Man kan lage gryter av så og si alt; Pølsegryter, kyllingryte som grateng. I tillegg er gratenger og gryter noe man fint kan lage hverdags, men også til fest!