Oppskrift

Tex-mex - pølsegrateng

Tex-Mex pølsegrateng

40 min Middels

1

Slik gjør du

Sett ovnen på 220 °C. Kutt løk og pølser i små biter og stek i olje i en stor stekepanne til pølsebitene har fått farge.

2

Lag litt plass i midten av pannen og brun kjøttdeigen mens den hakkes i biter. Rør alt sammen med tacokrydder og stek i et par minutter.

3

Skyll av mais og bønner, og vend med salsa og kjøttblandingen. Bland godt og hell alt over i en ildfast form. Dryss over ost og gratiner i ovnen i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet.

Server med et dryss av koriander og eventuelt hakket chili.

Trenger du litt crisp kan du servere tortillachips eller en frisk, grønn salat til.

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Du trenger
Kjøttpølser 1 pk
Løk 0,5 stk
Nøytral olje 2 ss
Kjøttdeig 200 g
Tacokrydder 1 pk
Mais 1 boksKidne
Kidneybønner 1 boks
Salsa (ferdig) 2 glass
Revet ost 150 g
Rød chili (finhakket) 2 ssKorian
Koriander 1 stk

Allergener

  • Paprika
  • Melkeprotein inkl laktose