Oppskrift

Indisk kyllinggryte

Indisk kyllinggryte

35 min Middels

1

Slik gjør du

Hakk løk, del blomkål i små buketter og kyllingfilet i biter. Finhakk hvitløk og finriv ingefær.

Stek alt i en stor panne med olje, et par spiseskjeer kokosmelk og en klype salt.

Stek på middels varme i 4-5 minutter, til det så vidt får litt farge.

2

Rør inn karri, garam masala og kajennepepper, og la det surre til det begynner å lukte godt, ca. 2 minutter.

Tilsett tomatpuré og resten av kokosmelken og kok opp.

La det putre 6-8 minutter eller til kyllingen er akkurat gjennomkokt.

3

Smak til med limesaft og salt. Rør inn smør og hakket koriander. Server med et dryss av frisk koriander, kokt ris og nanbrød.

TIL SERVERING:

Kokt ris, Nanbrød og Mango chutney

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Du trenger
Kyllingfilet 4 stk
Løk 1 stk
Blomkål 0,5 stk
Hvitløksfedd 3 stk
Finrevet ingefær 2 ss
Kokosmelk 4 dl
Salt 0,5 ts
Currypulver 1 ss
Garam masala 1 ss
Kajennepepper 0,5 ts
Tomatpurè 5 ss
Lime 0,5 stk
Smør 2 ss
Koriander 1 stk
Kokt ris 1 pk (boil in bag)
Nanbrød 1 pk

Allergener

  • Melkeprotein inkl laktose
  • Gluten