Kylling nuggets med asiatisk salat og hoisin-dressing

40 min Lett 4 pers.

Nuggets med asiatisk salat

Sprøbakte nuggets av kyllingfilet er en rask middag som smaker ekstra godt med sprø asiatisk salat og hoisin-dressing.

1

Slik lager du hoisin dressing

Visp samme alle ingrediensene til dressingen. Tilsett litt vann hvis dressingen virker veldig tykk.

2

Slik lager du asiatisk salat

Tilbered nudlene som beskrevet på pakken. Skyll nudlene i kaldt vann og la de få renne godt av seg i en sil. Skrell og skjær gulrøttene i tynne strimler, eller riv dem. Rens finsnitt vårløken. Finsnitt salat og kål. Del agurken på langs, bruk en teskje og skrap ut den bløte kjernen. Skjær agurken i skiver. Bland alle grønnsaken sammen med halvparten av dressingen.

Stek kylling nuggets som beskrevet på pakken, enten i stekepannen eller i ovn.

3

Slik steker du nuggets

Nuggets varmes i middels varm stekepanne med litt olje i ca 10 min, eller i stekeovnen på 200grader i ca 10-15 min.

4

Servering

Fordel nudler og salat på tallerkener. Topp med kylling nuggets (hele eller delt i to) og dryss over urter, peanøtter og granateplekjerner. Ringle over resten av dressingen.

Ta deg friheten til å mikse og trikse med grønnsaksmengder, og bruk gjerne andre grønnsaker som paprika, rødløk, nepe, knutekål, hjertesalat, kinakål, agurk og bønnespirer.