Kyllingtaco med salsa og guacamole
45 Lett 4 pers.
Taco passer perfekt for helgekosen og en litt mer smaksrik rett i hverdagen. Serveres med tomatsalsa, guacamole og chillirømme.
1
Slik gjør du
Skjær løk, hvitløk og paprika i tynne strimler. Krydre kyllingen med salt og pepper og stek strimlene i en varm panne. Stek grønnsakene myke og gylne i olivenolje. Bland sammen kylling, grønnsaker og krydder.
2
Frisk salsa
Del tomatene og skrap ut den bløte kjernen. Skjær tomatkjøttet i små biter. Rens og finhakk løken. Rens chilien for frø og finsnitt eller finhakk chilien. Bland sammen tomater, løk, chili, limesaft, salt, sukker og koriander.
3
Lag Guacamole
Del avokadoen og fjern steinen. Skrap ut avokadokjøttet og mos det i en morter, eller knus det med en gaffel. Bland sammen avokado, finhakket hvitløk og chili. Smak til med limesaft og salt.
4
Lag chilirømme
Smak rømmen til med chilisaus til passe styrke.
5
Server
Server den stekte kyllingen, tomatsalsa og guacamole på varme tortillalefser. Topp med chilirømme og frisk koriander.
Vel bekomme hilsen PRIOR!