NYHET

Prøv nyheten og påleggsfavoritten Løvtynn med delikate, tynnskårede skiver av kyllingfilet. De løvtynne skivene har denne gangen fått en helt ny og spennende smak; det er nemlig grillet på åpen flamme, noe som gir grillskorpe og en ekstra smakfull opplevelse.

PRIOR kyllingfilet Grillet løvtynn er både magert og proteinrikt, og passer like godt på matpakken som til en ekstra digg helgefrokost!

PRIOR Lovtynn Kyllingfilet Grillet no036415
PRIOR Lovtynn Kyllingfilet Grillet no036417

4 enkle toast og ostesmørbrød oppskrifter

Ostesmørbrød er alltid godt og en klassiker. Men hva med å teste noe annet enn oste og skinke? Disse toast oppskriftene gir deg inneholder smakfulle og spennende ingredienser. Visste du at toast med egg er en perfekt kombo?

Lag din egen påleggssalat

Påleggsalater kan du lage i forskjellige smaksretninger og variasjoner. Hva er vel ikke bedre enn en frisk påleggssalat med masse smak?

Pålegg til matpakken

Matpakken trenger ikke å være kjedelig. La deg inspirere av noen av våre oppskrifter

Vafler med pålegg og eller salt kjøtt

Vafler er alltid godt og har du forsøkt å prøve toppe med pålegg eller salt kjøtt? Det smaker kjempegodt og prøv med ditt favorittpålegg eller topping.

Pastasalat med pålegg

Visste du at du enkelt kan lage en god pastasalat med pålegg? Bruk gjerne rester eller tilsett ditt favorittpålegg.

Nøkkelhull

Visste du at alle PRIOR-pålegg er nøkkelhullsmerket?

PRIOR, som en del av Nortura, har ambisiøse mål om å være størst på nøkkelhull og satser på dette området for fordi nøkkelhullsmerkede produkter gjør det enklere for forbrukere å ta sunnere valg. Tall fra Helsedirektoratet viser at rent kjøtt, og produkter som inneholder kjøtt, til sammen utgjør de kategoriene med flest nøkkelhullsmerkede produkter i dagligvare.

PRIOR er en bidragsyter inn i dette og alle pålegg er nøkkelhullsmerket.

Nokkelhull 580x580