Burrito med eggerøre og kalkunpålegg

25 min Middels 4 pers.

Burrito med eggerøre og kalkunpålegg

Prøv denne burritoen fylt med eggerøre og pålegg. Du kommer til å elske den! God og næringsrik lunsj.

Ps. Du kan bruke bruke det kylling eller kalkun-pålegget du selv liker best.

1

Start med å lage eggerøre

Visp eggene sammen med melken (hvis du bruker melk/fløte) til alt er godt blandet, men unngå å vispe inn for mye luft. Smelt en god klatt med smør i en liten panne over middels varme. Tilsett eggemassen og rør hele tiden (bruk helst en solid slikkepott som tåler varmen) til eggemassen tykner - uten at den får stekeskorpe. Eggemassen skal ha en kremet, bløt og saftig konsistens når du heller den over på en tallerken. Husk at eggerøren vil sette seg og bli fastere når den får hvilt noen minutter. Dryss over en god klype salt og litt kvernet pepper.

2

Rens avokado og fordel

Rens avokadoen og mos kjøttet til avokadoen med en gaffel, eller skjær den i skiver. Fordel avokado, eggerøre, revet ost og kalkun-pålegg midt på tortillalefsene. Drypp over litt chilisaus eller dryss over en klype chili.

3

Pakk sammen til en burrito og stek

Pakk tortillaene sammen og pass på at sidene er tette. Stek burritoene gylne og sprø på begge sider i en stekepanne med litt olje. Nam!

Eggsporing

Spor ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner