Oppskrift

Thaisuppe med kyllinglårfilet og lime

Thaisuppe med kyllinglårfilet

25 min Lett 4 porsjoner

1

Finskjær vårløk og sukkererter. Bruk en ostehøvel eller mandolin og skjær strimler på langs av gulrot og stangselleri. Ha alle grønnsakene i en bolle med iskaldt vann. Dette vil gjøre dem ekstra sprøe.

2

Varm olje i en stor gryte. Skjær kyllingen i tynne skiver og surr skivene i oljen til kjøttet får litt farge. Del løk i tynne biter. Ha i løk, kokosmelk og hønsebuljong. La det koke opp og senk varmen.

3

Rist sesamfrø i en tørr panne. Vask lime og ta av skallet med en rasp. Skrell ingefær og rasp den grovt. Ha limeskall, ingefær og saften av limen i suppen. Server med sesamfrø, grønnsaker og frisk koriander på toppen.

Vel bekomme!