Oppskrift
Tilbehør: Ovnsbakt gresskarsalat med honning og blåmuggost

Prøv dette tilbehøret til Thanks Giving
45 min Middels 4 porsjoner
1
Slik gjør du
Skrell gresskaret med en kniv og fjern kjerner og det myke i midten. Del opp gresskaret i biter og ha dem i en ildfast form. Hell over litt olje. Stek i ovnen i ca. 30-45 min, avhengig av hvor store biter du har skåret. Smak til med salt og pepper.
2
Del opp sjalottløk i ringer. Varm oljen i en kasserolle og friter løken litt etter litt, til den er gyllen og sprø. Løft opp løken med en hullsleiv. Legg på kjøkkenpapir så fettet får renne av.
3
Stek grønnkålen i mindre biter i en panne med litt smør eller olje. Smak til med salt. Topp gresskaret med chili-flakes, honning og blåmuggost. Server med stekt grønnkål og topp med gresskarkjerner.
Se flere oppskrifter

Hvordan lage saftig kalkunfilet?
Instruksjons oppskrift

PRIOR JUL - BLI INSPIRERT
Konsept

Tilbehør: mandel og appelsinsalat
Oppskrift
30 min Vanskelig 4 porsjoner

Tilbehør: Bygotto og grønn salat
Oppskrift
40 min Middels 4 porsjoner

Kalkun med rødkål og ovnsbakte småpoteter
Oppskrift
45 min Middels 4 - 5 porsjoner

Tilbehør: Bygotto og grønn salat
Oppskrift
40 min Middels 4 porsjoner

Tilbehør: Varm asiatisk salat med bao-brød
Oppskrift
15 min Lett 4 porsjoner

Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrød
Oppskrift
25 min Lett 4 porsjoner