Tilbehør: Ovnsbakt gresskarsalat med honning og blåmuggost
45 Middels 4 pers.

Prøv dette tilbehøret til Thanks Giving
1
Slik gjør du
Skrell gresskaret med en kniv og fjern kjerner og det myke i midten. Del opp gresskaret i biter og ha dem i en ildfast form. Hell over litt olje. Stek i ovnen i ca. 30-45 min, avhengig av hvor store biter du har skåret. Smak til med salt og pepper.
2
Del opp sjalottløk i ringer. Varm oljen i en kasserolle og friter løken litt etter litt, til den er gyllen og sprø. Løft opp løken med en hullsleiv. Legg på kjøkkenpapir så fettet får renne av.
3
Stek grønnkålen i mindre biter i en panne med litt smør eller olje. Smak til med salt. Topp gresskaret med chili-flakes, honning og blåmuggost. Server med stekt grønnkål og topp med gresskarkjerner.
Se flere oppskrifter

Hvordan lage saftig kalkunfilet?

PRIOR JUL - BLI INSPIRERT
Konsept

Tilbehør: mandel og appelsinsalat
30 Vanskelig 4 pers.

Tilbehør: Bygotto og grønn salat
40 Middels 4 pers.

Tilbehør: Sitrusfrukt med ostekrem
15 Lett 4 pers.

Tilbehør: Landbrødsandwich med aioli og rødkål
15 Lett 4-6 pers.

Tilbehør: Hasselbackpoteter
45 Middels 4 pers.

Kalkun med varm salat i bao-brød
25 Lett 4 pers.