Oppskrift

Kyllingpai

Prior Kyllingpai

60 min Middels

1

Begynn med paibunnnen

Smuldre sammen smør og mel. Tilsett vann og arbeid sammen til en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk så ut deigen i en paiform og prikk med en gaffel. Stek paibunnen ved 200 °C i 10-12 minutter til den er litt gyllen.

2

Fyll

Fjern skinnet på kyllingen, skjær kjøttet i biter og legg dem i paibunnen. Del tomatene i to og legg dem på kyllingen. Dryss over basilikum. Pisk sammen egg, melk, sennep, salt og pepper. Hell eggeblandingen over i bunnen, og dryss over revet ost. Stek paien i ca 30 minutter til eggeblandingen er stiv. Paien serveres lun.

3

Server med en blandet salat, og en god dressing.

Kos deg!

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Paibunn
Smør 100 g
Hvetemel 160 g
Vann 2 ss
Fyll
Kylling lårfilet 240 g
Cherrytomater 140 g
Basilikum 2 ss
Egg 4 stk
Melk 2,5 dl
Sennep 1 ts
Revet ost 120 g
Salt & Pepper

Allergener

  • Melkeprotein inkl laktose
  • Gluten
  • Egg
  • Sennep