Spicy kyllingpai med bacon

50 Lett 6 pers.

Spicy kyllingpai

Kyllingpai med bacon. En pai du garantert liker!

1

Slik gjør du

Bland mel og smør i en bolle og begynn å smuldre sammen med fingrene til du har en kornete blanding. Tilsett vannet og fortsett å kna sammen til du har en smidig og jevn deig. Pakk inn deigen i plastfolie og legg den i kjøleskapet ca 1 time.

Kjevle ut deigen eller trykk den ut med fingrene i en paiform. Prikk deigen med en gaffel og stek ved 200 grader i ca 12 min, eller til bunnen er gylden.

2

Stek kylling og bacon

Stek kylling og bacon. Når dette er nesten ferdig tilsetter du sjampignon, chili, hvitløk, vårløk, tomater og paprika. Stek videre til alt har en gylden farge. Ha fyllet i paibunnen.

Pisk sammen egg, melk og gressløk i en bolle. Krydre med salt og pepper. Hell eggestanden over fyllet i paibunnen.

3

Strø over ost og stek i ovnen

Strø over ost og stek paien midt i ovnen ved 180 grader i ca 25 minutter. Vel bekomme, hilsen PRIOR.

Eggsporing

Spor ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner