Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme
40 Lett 4 pers.
Slik lager du hjemmelaget kyllingburger av kyllingfilet! Det er enklere enn du tror og blir alltid saftig og godt.
1
Slik gjør du
Begynn med potetene. Del dem opp i båter og ha over litt olje, strø over litt salt. Stekes i ovnen på 200 grader i ca. 30 min.
2
Bland sammen majones, raspet hvitløk, karri, salt og pepper.
Skjær fennikel, agurk og eple i tynne skiver og legg dem i litt kaldt vann i kjøleskapet så de blir ekstra sprø. Skjær rødløken i ringer. Stek kyllingskivene gylne i en panne med litt smør, 3 min på hver side. Smak til med salt og pepper.
3
Rist brødet lett i en varm tørr panne, eller i brødristeren.
Server kyllingen i burgerbrød sammen med karri-majones, grønnsaker og rødløk. Serveres med potetbåter og rømme med frisk dill. Vel bekomme, hilsen PRIOR.