Kyllingfilet med feta og tomat
30 Lett 4 pers.
Lett å lage på grillen og en deilig sommerlig kyllingrett.
1
Slik gjør du
Stek kyllingen i ovnen på 200 grader med litt olje og salt i en ildfast form i ca. 15 min. eller legg den på grillen!
2
Del grønnsaker og fetaost
Del tomatene på midten og skjær løken i ringer. Bryt fetaosten i grove biter. Legg tomat og løk lagvis på et stort fat. Dryss over fetaosten.
3
Server
Server med varm kylling. Det hele topper du med grovt hakket basilikum, olivenolje, salt og pepper. Server gjerne med litt brød. Vel bekomme, hilsen PRIOR.
Se flere oppskrifter
Kyllingfilet med grønnsaker, fetaostkrem og urteyoghurt
40 Lett 4 pers.
Kyllingspyd med chorizo, urter, tomat og vannmelonsalat
40 Lett 4 pers.
Skivet kyllingfilet med tzatziki og vannmelon- og tomatsalat
40 Lett 4 pers.
Skivet kyllingfilet med lun potetsalat, grillet fersken og mozzarella
45 Lett 4 pers.