Kyllingfilet med feta og tomat
30 Lett 4 pers.

Lett å lage på grillen og en deilig sommerlig kyllingrett.
1
Slik gjør du
Stek kyllingen i ovnen på 200 grader med litt olje og salt i en ildfast form i ca. 15 min. eller legg den på grillen!
2
Del grønnsaker og fetaost
Del tomatene på midten og skjær løken i ringer. Bryt fetaosten i grove biter. Legg tomat og løk lagvis på et stort fat. Dryss over fetaosten.
3
Server
Server med varm kylling. Det hele topper du med grovt hakket basilikum, olivenolje, salt og pepper. Server gjerne med litt brød. Vel bekomme, hilsen PRIOR.
Se flere grill/sommeroppskrifter

Kyllingfilet med grønnsaker, fetaostkrem og urteyoghurt
40 Lett 4 pers.

Kyllingspyd med chorizo, urter, tomat og vannmelonsalat
40 Lett 4 pers.

Skivet kyllingfilet med tzatziki og vannmelon- og tomatsalat
40 Lett 4 pers.

Skivet kyllingfilet med lun potetsalat, grillet fersken og mozzarella
45 Lett 4 pers.