Oppskrift

Skivet kyllingfilet med peanottsaus og kokos

Skivet kyllingfilet med peanottsaus

40 min Middels

1

Slik gjør du

Skrell sjalottløk og kutt den i båter. Finhakk hvitløk. Skrell ingefær og skjær den i tynne skiver. Varm olje i en tykkbunnet gryte. Finhakk chili. La løk, hvitløk, ingefær og chili surre litt. Ha i peanøttsmør og kokosmelk. Kok opp under omrøring.

2

Skjær kyllingkjøttet i mindre strimler. Ha kjøttet i gryten og la alt småkoke i ca 10 min. Tilbered nudler som anvist på pakken. Strimle paprika og vårløk. Ha det i gryten sammen med saft av 1 lime.

3

Server med peanøttsaus med nudler og fersk koriander.

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Du trenger
Kyllingfilet 400 g
Sjalottløk 3 stk
Hvitløksfedd 2 stk
Frisk Ingefær, finhakket 4 cm
Rød chili (finhakket) 0,5 stk
Nøytral olje 2 ss
Peanøttsmør 1,5 dl
Kokosmelk 1 boks
Nudler 200 g
Paprika 1 stk
Vårløk 4 stk
Lime 1 stk
Koriander 1 stk

Allergener

  • Peanøtter
  • Egg
  • Gluten
  • Paprika