Oppskrift
Sitron- og rosmarinbakt skivet kyllingfilet med med byggryn og grønn salat

25 min Lett 4 porsjoner
1
Slik gjør du
Sett ovnen på 175 grader. Legg kyllingen i en liten ildfast form. Ha over saft og skall av en sitron. Fordel mykt smør over med salt og pepper. Grovhakk rosmarin og ha den over. Stek i ovnen i ca. 15 min.
2
Ha creme fraîche i en skål. Grovhakk hvitløken og ha den oppi. Tilsett finrevet parmesan og grovhakket persille. Kjør alt slett med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Sett kjølig.
3
Kok byggryn som anvist på pakken. Tilsett gjerne litt hakkede urter eller spinat i grynene for en friskere farge etter koking. Server sitron-kylling, dressing, byggryn og grønn salat.
Relaterte oppskrifter

Grillpølser av kylling og kalkun med lun potetsalat, grillet paprika, mais og sylteagurk
Oppskrift
50 min Lett 4 porsjoner

Potetsalat med kokt egg, bønner og kyllingbacon med vinagrette
Oppskrift
30 min Lett 4 porsjoner

Grillpølse med focaccia og italiensk tilbehør
Oppskrift
10 min Lett 4 porsjoner

Kyllingtaco
Oppskrift
45 min Lett 4 porsjoner