Sitron- og rosmarinbakt skivet kyllingfilet med med byggryn og grønn salat
25 Lett 4 pers.
![Skivet-kyllingfilet-med-byggryn](https://www.prior.no/assets/images/Skivet-kyllingfilet-med-byggryn.jpg)
1
Slik gjør du
Sett ovnen på 175 grader. Legg kyllingen i en liten ildfast form. Ha over saft og skall av en sitron. Fordel mykt smør over med salt og pepper. Grovhakk rosmarin og ha den over. Stek i ovnen i ca. 15 min.
2
Ha creme fraîche i en skål. Grovhakk hvitløken og ha den oppi. Tilsett finrevet parmesan og grovhakket persille. Kjør alt slett med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Sett kjølig.
3
Kok byggryn som anvist på pakken. Tilsett gjerne litt hakkede urter eller spinat i grynene for en friskere farge etter koking. Server sitron-kylling, dressing, byggryn og grønn salat.