Oppskrift

Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme

Kyllingburger med  karrimajones, potetbåter og dillrømme

40 min Lett 4 porsjoner

1

Slik gjør du

Begynn med potetene. Del dem opp i båter og ha over litt olje, strø over litt salt. Stekes i ovnen på 200 grader i ca. 30 min.

2

Bland sammen majones, raspet hvitløk, karri, salt og pepper.

Skjær fennikel, agurk og eple i tynne skiver og legg dem i litt kaldt vann i kjøleskapet så de blir ekstra sprø. Skjær rødløken i ringer. Stek kyllingskivene gylne i en panne med litt smør, 3 min på hver side. Smak til med salt og pepper.

3

Rist brødet lett i en varm tørr panne, eller i brødristeren.

Server kyllingen i burgerbrød sammen med karri-majones, grønnsaker og rødløk. Serveres med potetbåter og rømme med frisk dill.