Oppskrift

Frittata med kyllingbacon, feta og brokkoli

Frittata med kyllingbacon feta og brokkoli

30 min Lett 4 porsjoner

1

Slik gjør du

Pisk eggene i en bolle sammen med litt salt og pepper. Bruk mindre salt enn du vanligvis ville ha gjort, da både bacon og ost inneholder salt. Sett til side.

2

Del baconet i 3 cm store biter og stek i en stor stekepanne til det er gyllent.

I mellomtiden, del brokkoli i små buketter, rødløk i tynne skiver og fetaost i små terninger. Bland det inn i eggene.

3

Hell eggeblandingen over baconet og la frittataen stivne på lav til middels varme. Du kan sette på et lokk eller hvis du har en panne som tåler å stå i stekeovnen, sett den inn på 180°C i 10 minutter, til frittataen har stivnet. Dryss over frisk oregano eller basilikum. Server med et dryss av urter, som oregano eller basilikum.