Tilbehør: Fløtesaus og potetmos

30 min. Middels 4-6 pers.

Kalkunlarstek med potetmos og flotesaus som tilbehor

Deilig tilbehør til kalkunen og annet lyst kjøtt. Prøv dette tilbehøret av fløtesaus, små rødløk, pærer i båter, hvitløk og potetmos.

1

Slik lager du ovnsbakte rødløk og potetmos:

Del opp rødløk fra toppen av, og nesten ned til rota. Legg dem i en ildfast form og ha over litt olje og salt.

Stek i ovnen til løken er myk.

Når potetene er møre, har du i smør, fløte og krydder.

Lag en god mos.

2

Slik lager du fløtesaus:

Lag fløtesaus eller kjøp en ferdig på butikken.

3

Slik serverer du:

Tilsett litt ekstra dijonsennep som en god vri.

Del opp pærene i båter og stek dem i litt smør i en panne sammen med en kvist rosmarin.

Vel bekomme hilsen Prior!