Oppskrift
Spicy kyllingpai med bacon

50 min Lett 6 porsjoner
1
Slik gjør du
Bland mel og smør i en bolle og begynn å smuldre sammen med fingrene til du har en kornete blanding. Tilsett vannet og fortsett å kna sammen til du har en smidig og jevn deig. Pakk inn deigen i plastfolie og legg den i kjøleskapet ca 1 time.
Kjevle ut deigen eller trykk den ut med fingrene i en paiform. Prikk deigen med en gaffel og stek ved 200 grader i ca 12 min, eller til bunnen er gylden.
2
Stek kylling og bacon. Når dette er nesten ferdig tilsetter du sjampignon, chili, hvitløk, vårløk, tomater og paprika. Stek videre til alt har en gylden farge. Ha fyllet i paibunnen.
Pisk sammen egg, melk og gressløk i en bolle. Krydre med salt og pepper. Hell eggestanden over fyllet i paibunnen.
3
Strø over ost og stek paien midt i ovnen ved 180 grader i ca 25 minutter.
Se flere oppskrifter

Grillet kyllingfilet med byggrynsalat, grillet asparges, tomater og urter
Oppskrift m/ tips
50 min Lett 4 porsjoner

Coq au vin
Oppskrift
180 min Lett 4 porsjoner

Posjert egg med laks og avokado
Oppskrift
15 min Middels 1 porsjoner

Kyllingwrap med med kremost og paprika
Oppskrift
10 min Lett 1 porsjoner