Oppskrift

Spicy kyllingpai med bacon

Spicy kyllingpai

50 min Lett

1

Slik gjør du

Bland mel og smør i en bolle og begynn å smuldre sammen med fingrene til du har en kornete blanding. Tilsett vannet og fortsett å kna sammen til du har en smidig og jevn deig. Pakk inn deigen i plastfolie og legg den i kjøleskapet ca 1 time.

Kjevle ut deigen eller trykk den ut med fingrene i en paiform. Prikk deigen med en gaffel og stek ved 200 grader i ca 12 min, eller til bunnen er gylden.

2

Stek kylling og bacon. Når dette er nesten ferdig tilsetter du sjampignon, chili, hvitløk, vårløk, tomater og paprika. Stek videre til alt har en gylden farge. Ha fyllet i paibunnen.

Pisk sammen egg, melk og gressløk i en bolle. Krydre med salt og pepper. Hell eggestanden over fyllet i paibunnen.

3

Strø over ost og stek paien midt i ovnen ved 180 grader i ca 25 minutter.

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Du trenger
Egg 4 stk
Kyllingfilet 2 stk
Smør 125 g
Hvetemel 200 g
Vann 2 ss
Bacon 6 skiver
Sjampinjong 4 stk
Hvitløksfedd 4 stk
Vårløk 3 stk
Cherrytomater 8 stk
Paprika 0,5 stk
Melk 2 dl
Revet ost 100 g
Hakket gressløk etter smak
Rød Chili
Salt & Pepper

Allergener

  • Egg
  • Melkeprotein inkl laktose
  • Gluten
  • Paprika