Salat med grillet lårfilet
50 Middels 4 pers.

Jordbær og bakte poteter i en sommerlig og lett salat.
1
Slik gjør du
Pakk potetene i aluminiumsfolie. Ha over 2 dl olivenolje, salt og pepper. Bak potetene på indirekte varme til de er møre. Dette tar 30-40 minutter.
2
Grill lårfiletene
Pensle de ferdigstekte lårfiletene med rapsolje. Grill dem på direkte varme til de er gylne og varme. Dette tar ca. 5 minutter.
3
Lag salat
Del hjertesalatene i to på langs. Pensle snittflatene med rapsolje. Grill hjertesalatene med snittflaten ned på direkte varme i 1 minutt.
Del jordbærene i to og ha i en bolle sammen med pinjekjerner. Del de ferdigbakte potetene i to og bland med jordbærene.
Kutt den grillede hjertesalaten i strimler og bland med jordbærene.
Kjør 2 dl olivenolje, eplesidereddik og urter til en grønn gressing med en stavmikser.
Anrett salaten på et fat og legg de grillede lårfiletene oppå. Topp med urtedressingen. Vel bekomme, hilsen PRIOR.
Se flere grilloppskrifter

Grillet kyllingfilet med byggrynsalat, grillet asparges, tomater og urter
50 Lett 4 pers.

Braisert kylling overlår med ananas, chili, mango og agurk
40 Middels 4 pers.

Grillskiver av kalkun med bakt søtpotet og urtesmør
60 Lett 4 pers.

Grillpølser med lun potetsalat, grillet paprika, mais og sylteagurk
50 Lett 4 pers.