Oppskrift

Braisert kylling overlår med ananas, chili, mango og agurk

Grillet braisert overlår av kylling

40 min Middels

1

Slik gjør du

Pensle kylling overlårene med rapsolje. Grill dem på direkte varme til de er gylne.

Sett en aluminiumsbakk med eplejuice på indirekte varme. Legg de brunede overlårene i aluminiumsbakken og la dem stå til de har en kjernetemperatur på 65 grader.

2

Skrell ananasen og den i store staver. Pensle stavene med rapsolje og grill dem på direkte varme til de er gylne rundt hele.

Del den grillede ananasen i grove biter.

Skrell mangoen og del fruktkjøttet i grove biter.

Kutt agurken i lange tynne skiver på langs med en mandolin eller en ostehøvel.

Bland sammen ananas, mango og agurk i en bolle.

3

Ha over den finhakkede chilien, sitronsaft og olivenolje. Vend inn og smak til med salt og pepper.

Legg de grillede overlårene oppå ananassalaten.

Tips! Topp retten med frisk koriander før servering.

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Du trenger
Kylling lårfilet 1 kg
Rapsolje 2 ss
Eplejuice 3 dl
Ananas 1 stk
Mango 1 stk
Agurk 1 stk
Rød Chili 1 stk
Olivenolje 8 ss
Sitronsaft 2 ss

Allergener