Braisert kylling overlår med ananas, chili, mango og agurk
40 Middels 4 pers.

Lag en litt anerledes kyllingrett på grillen! En deilig salat med syrlige smaker.
1
Slik gjør du
Pensle kylling overlårene med rapsolje. Grill dem på direkte varme til de er gylne.
Sett en aluminiumsbakk med eplejuice på indirekte varme. Legg de brunede overlårene i aluminiumsbakken og la dem stå til de har en kjernetemperatur på 65 grader.
2
Lag salat
Skrell ananasen og den i store staver. Pensle stavene med rapsolje og grill dem på direkte varme til de er gylne rundt hele.
Del den grillede ananasen i grove biter.
Skrell mangoen og del fruktkjøttet i grove biter.
Kutt agurken i lange tynne skiver på langs med en mandolin eller en ostehøvel.
Bland sammen ananas, mango og agurk i en bolle.
3
Vend inn
Ha over den finhakkede chilien, sitronsaft og olivenolje. Vend inn og smak til med salt og pepper.
Legg de grillede overlårene oppå ananassalaten.
Tips! Topp retten med frisk koriander før servering.
Se flere grilloppskrifter

Grillpølser med lun potetsalat, grillet paprika, mais og sylteagurk
50 Lett 4 pers.

Salat med grillet lårfilet
50 Middels 4 pers.

Grillet flatbird med spinatsalat med jordbær, chevre og sitronbakte poteter
60 Middels 4 pers.

Grillet kyllingfilet med byggrynsalat, grillet asparges, tomater og urter
50 Lett 4 pers.