Oppskrift
Braisert kylling overlår med ananas, chili, mango og agurk

40 min Middels 4 porsjoner
1
Slik gjør du
Pensle kylling overlårene med rapsolje. Grill dem på direkte varme til de er gylne.
Sett en aluminiumsbakk med eplejuice på indirekte varme. Legg de brunede overlårene i aluminiumsbakken og la dem stå til de har en kjernetemperatur på 65 grader.
2
Skrell ananasen og den i store staver. Pensle stavene med rapsolje og grill dem på direkte varme til de er gylne rundt hele.
Del den grillede ananasen i grove biter.
Skrell mangoen og del fruktkjøttet i grove biter.
Kutt agurken i lange tynne skiver på langs med en mandolin eller en ostehøvel.
Bland sammen ananas, mango og agurk i en bolle.
3
Ha over den finhakkede chilien, sitronsaft og olivenolje. Vend inn og smak til med salt og pepper.
Legg de grillede overlårene oppå ananassalaten.
Tips! Topp retten med frisk koriander før servering.
Se flere grilloppskrifter

Grillet flatbird med spinatsalat med jordbær, chevre og sitronbakte poteter
Oppskrift m/ tips
60 min Middels 4 porsjoner

Grillet kyllingfilet med byggrynsalat, grillet asparges, tomater og urter
Oppskrift m/ tips
50 min Lett 4 porsjoner

Grillskiver av kalkun med bakt søtpotet og urtesmør
Oppskrift
50 min Lett 4 porsjoner

Grillpølser av kylling og kalkun med lun potetsalat, grillet paprika, mais og sylteagurk
Oppskrift
50 min Lett 4 porsjoner