Oppskrift

Braisert kylling overlår med ananas, chili, mango og agurk

Grillet braisert overlår av kylling

40 min Middels 4 porsjoner

1

Slik gjør du

Pensle kylling overlårene med rapsolje. Grill dem på direkte varme til de er gylne.

Sett en aluminiumsbakk med eplejuice på indirekte varme. Legg de brunede overlårene i aluminiumsbakken og la dem stå til de har en kjernetemperatur på 65 grader.

2

Skrell ananasen og den i store staver. Pensle stavene med rapsolje og grill dem på direkte varme til de er gylne rundt hele.

Del den grillede ananasen i grove biter.

Skrell mangoen og del fruktkjøttet i grove biter.

Kutt agurken i lange tynne skiver på langs med en mandolin eller en ostehøvel.

Bland sammen ananas, mango og agurk i en bolle.

3

Ha over den finhakkede chilien, sitronsaft og olivenolje. Vend inn og smak til med salt og pepper.

Legg de grillede overlårene oppå ananassalaten.

Tips! Topp retten med frisk koriander før servering.