Oppskrift

Salat med grillet lårfilet, jordbær og bakte poteter

Salat med grillet lårfilet, jordbær og bakte poteter

50 min Middels 4 porsjoner

1

Slik gjør du

Pakk potetene i aluminiumsfolie. Ha over 2 dl olivenolje, salt og pepper. Bak potetene på indirekte varme til de er møre. Dette tar 30-40 minutter.

2

Pensle de ferdigstekte lårfiletene med rapsolje. Grill dem på direkte varme til de er gylne og varme. Dette tar ca. 5 minutter.

3

Salat

Del hjertesalatene i to på langs. Pensle snittflatene med rapsolje. Grill hjertesalatene med snittflaten ned på direkte varme i 1 minutt.

Del jordbærene i to og ha i en bolle sammen med pinjekjerner. Del de ferdigbakte potetene i to og bland med jordbærene.

Kutt den grillede hjertesalaten i strimler og bland med jordbærene.

Kjør 2 dl olivenolje, eplesidereddik og urter til en grønn gressing med en stavmikser.

Anrett salaten på et fat og legg de grillede lårfiletene oppå. Topp med urtedressingen.