Oppskrift

Pavlova med pasjonsfrukt

Pavlova med pasjonsfrukt

160 min Vanskelig

1

Slik gjør du

Sett ovnen på 225°C.

2

Lag marengs

Visp eggehviter og salt til et hardt skum, helst i en bolle av glass eller metall. Tilsett litt og litt av sukkeret mens du fortsatt visper. Visp i 8-10 minutter til røra er seig og luftig. Rør forsiktig inn vaniljesukker, maizena, sitronsaften.

3

Inn i ovnen

Ha marengsen på et bakepapir. Form den til et rundt fat med kanter og en fordypning i midten. Sett den i ovnen og senk varmen til 120°C. Stek i 90 minutter og skru av ovnen. La bunnen stå i ovnen til den har blitt kald.

4

Pisk kremen med sukkeret og fordel den utover marengsbunnen. Topp med lemoncurd, mango biter og delte passionsfrukt, kokosflak og mynte.

Server med et stort smil :)

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Marengs
Salt 1 klype
Sukker 2,5 dl
Vaniljesukker 2 ts
Maizena 1 ss
Sitronsaft 1 ts
Eggehvite 4 stk
Fyll
Kremfløte 0,5 l
Sukker 2,5 dl
Mango 1 stk
Kokosflak 1 dl
Mynte
Lemon curd 1 glass

Allergener

  • Egg
  • Melkeprotein inkl laktose