Kyllingfilet med pasta, pesto og egg

15 Lett 1 pers.

Mikrokylling med pasta og pesto

Raskt og sunt måltid med deilig kylling fra PRIOR.

1

Slik gjør du

Kok opp vann og ha i 1 helt egg og pasta. Etter 7 minutter tar du ut egget og koker pastaen ytterligere (se tid på pakken).

2

Stek kyllingen

Slik steker du kyllingfilet i stekepanne

  1. Krydre kyllingfileten med valgfritt krydder eller salt og pepper.
  2. Varm opp stekepannen til middels varme, og legg i kyllingfileten. Har kyllingfileten skinn, legger du skinnsiden ned.
  3. Stek fileten ca 2 minutter på hver side for å få en god stekeskorpe.
  4. Skru ned til lav varme og etterstek 4-6 minutter avhengig av størrelsen på fileten. Bruk gjerne steketermometer, kyllingfileten er ferdig når den er 65°C.

Skrell og del egget på midten. Bland sammen nykokt pasta med pesto og salat.

3

Topp og dander

Topp med kylling i skiver, basilikum og nykokt egg.

Tips! Topp gjerne med pinjekjerner, asparges eller fetaost!