Kyllingfilet med pasta, pesto og egg
15 Lett 1 pers.

Raskt og sunt måltid med deilig kylling fra PRIOR.
1
Slik gjør du
Kok opp vann og ha i 1 helt egg og pasta. Etter 7 minutter tar du ut egget og koker pastaen ytterligere (se tid på pakken).
2
Stek kyllingen
Slik steker du kyllingfilet i stekepanne
- Krydre kyllingfileten med valgfritt krydder eller salt og pepper.
- Varm opp stekepannen til middels varme, og legg i kyllingfileten. Har kyllingfileten skinn, legger du skinnsiden ned.
- Stek fileten ca 2 minutter på hver side for å få en god stekeskorpe.
- Skru ned til lav varme og etterstek 4-6 minutter avhengig av størrelsen på fileten. Bruk gjerne steketermometer, kyllingfileten er ferdig når den er 65°C.
Skrell og del egget på midten. Bland sammen nykokt pasta med pesto og salat.
3
Topp og dander
Topp med kylling i skiver, basilikum og nykokt egg.
Tips! Topp gjerne med pinjekjerner, asparges eller fetaost!