Middag med speilegg og rotgrønnsaker

45 Lett 4 pers.

Speileggmiddag

Prøv denne middagsretten med speilegg. Serveres med rotgrønnsaker, quinoa, haloumi, ruccula, delte sukkererter og panneristede hasselnøtter. Næringsrik middag med masse smak.

1

Slik gjør du

Del søtpotet og beter i biter og del hvitløksfedd i to. Legg dette i en ildfast form. Ha over olje, smør sitronsaft, salt og pepper og ovnsbak det på 200 grader i 40 min. Vend om jevnlig.

2

Kok quinoa til 4 personer (det står hvor mye på pakken) med grønnsaksbuljong. Del haloumi i skiver og stek de i grillpanne. Stek speilegg i smør.

Bland sammen yoghurt naturell, honning, appelsinsaft og finhakket timian til en yoghurtdressing.

3

Fordel quinoa i bolle og topp med ovnsbakte grønnsaker, haloumi, ruccula, delte sukkererter og panneristede hasselnøtter.

Kronverket med et deilig speilegg fra PRIOR og server med yoghurtdressing. Sunn og god middag!