Oppskrift

Eggbowl

Eggbowl

20 min Middels

1

Kok quinoa etter pakningsbeskrivelsen og vend inn pesto.

2

Posjere egg ved å koke opp vann og ha i litt eddik og salt. Ikke la det fosskoke, men koke jevnt. Kakk egg i en øse og hell det i vannet. La det samle seg og ta det
ut. Gjenta med alle 4 eggene.

3

Del avocado i skiver, og finhakk hvitløk. Miks fetaost og yoghurt og legg alle ingredienser i bolker rundt i en bolle.

4

Topp med olivenolje, sesamolje, chiliflakes, persille og sitronbåter. Sunt og godt! 😄

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Du trenger
Egg 4 stk
Eddik 1 ss
Salt & Pepper
Quinoa 1 til 4 persjoner
Pesto 1 glass
Avokado 2 stk
Babyspinat 1 pk
Hvitløksfedd 2 fedd
Olivenolje 8 ss
Sesamolje 4 ts
Sesamfrø
Fetaost 1 blokk
Yoghurt naturell 2 dl
Sitron 4 skiver
Persille (finhakket) 1 neve

Allergener

  • Egg
  • Melkeprotein inkl laktose
  • Melk